ZODIAC: 3 zodii care fug de dragoste ca să nu sufere

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

ZODIAC: Unii oameni visează să se îndrăgostească profund de cineva, să își găsească sufletul pereche, dar următoarele 3 zodii fug de dragoste ca necuratul de tămâie. Pur și simplu au o fobie. 

ZODIAC: Sunt persoane, preponderent din anumite zodii, care au o teamă bolnavă de a se îndrăgosti. Nu pot concepe să fie vulnerabili în fața cuiva și se tem să vor avea inima frântă. Astrologic vorbind, există 3 zodii care au un fel de fobie de a se îndrăgosti de cineva. Iată care: 

Leu

Leii sunt indivizi siguri pe sine, cărora le place să strălucească și să fie în centrul atenției, dar le este frică de durere. Nu au încredere deplină în oameni și nu-și vor dărui niciodată inima. Pretind că sunt îndrăgostiți și de regulă aleg persoane care-i idolatrizează ca să fie siguri că nu vor suferi. 

Fecioara

Fecioarele se tem de să se îndrăgostească. Au mari probleme de încredere și simt că cealaltă persoană ar putea să-i trădeze sau să se joace cu sentimentele lor. De aceea, de fiecare dată când simt că au dezvoltat un sentiment profund pentru cineva îl rănesc și pleacă, pentru că nu vor suporta niciodată să fie cele părăsite. Nu în ultimul rând, sunt convinse că nimeni nu e suficient de bun cât să le iubească așa cum merită.

 

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel