ZODIAC: 3 zodii care câștigă bani și pleacă în călătorii în săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie

Data publicării:
Horoscopul banilor, sursa unsplash/ autor Andre Sebastian
Descriere foto: Horoscopul banilor, sursa unsplash/ autor Andre Sebastian

ZODIAC: Pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021, astrele au prevăzut călătorii, cheltuieli mai mari și câștiguri substanțiale în bani pentru trei zodii. Iată care sunt acelea: 

ZODIAC: Cele trei zodii care câștigă bani și pleacă în călătorii sunt:

Berbec

Oamenii născuți în Berbec au o teamă ciudată săptămâna aceasta, dar dacă și-o înving au toate șansele să câștige bani cu sacul. Colegii de muncă vor fi uimiți de ideile lor și de volumul de muncă pe care reușesc să-l depună și vor coopera cu nativii din Berbec. În mijlocul săptămânii vor exista unele probleme legate de muncă, dar le veți depăși pe toate cu înțelepciunea și inteligența voastră nativă. 

Leu

Leii se vor confrunta cu câteva probleme la locul de muncă, și ar trebui să evite orice fel de ceartă sau argument cu șeful. Vor apărea brusc oportunități fabuloase pentru a câștiga bani. Aceasta va fi o săptămână de asigurare a succesului pentru Leii care sunt studenți. Confortul nativilor din această zodie va crește semnificativ, însă și cheltuielile ar putea să crească pentru că s-ar putea să plece într-o călătorie neplanificată. Totuși vestea bună e că această excursie nu le va da bugetul peste cap și vor putea chiar face economii. Partenerul de viață îi va sprijini în tot ce fac. 

 

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel