Zodia miliardarilor. Nativii acestui semn zodiacal au noroc de bani și se pot îmbogăți de la o vârstă fragedă

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Cei mai tineri miliardari din lume sunt în mare parte născuți sub acest semn zodiacal

Ce au în comun cei mai tineri miliardari din lume, în afară de teancul inimaginabil de mare de bani? Depinde pe cine întrebi, presupun - unii ar putea spune că este vorba de o anumită etică a muncii perseverente sau de o viclenie iscusită atunci când vine vorba de oportunități financiare.

Dar mai este și altceva, și are mai puțin de-a face cu îndemânarea și mult mai mult cu norocul - chiar cu soarta. Se pare că cei mai mulți tineri miliardari din lume au în comun un anumit semn zodiacal.

 

Ce semne zodiacale sunt miliardarii?

Indiferent dacă credeți sau nu în puterea stelelor, nu puteți nega datele: Mulți dintre cei mai tineri miliardari din lume sunt zodia Fecioară, născuți între 23 august și 22 septembrie.

După ce au analizat sute de miliardari de top din lista anuală a bogătașilor Forbes Billionaires 2022, experții financiari de la Cashfloat au descoperit că Fecioarele harnice și logice sunt cu aproape cinci ani mai tinere decât vârsta medie combinată a celorlalți indivizi analizași. În cazul în care vă întrebați, cel mai tânăr miliardar Fecioară din lume în acest moment este Patrick Collison, în vârstă de 33 de ani, CEO și cofondator al platformei de procesare a plăților Stripe, care provine din Irlanda, potrivit HarpersBazaar. 

 

Potrivit astrologului Natasha Weber, cunoscută și sub numele de AstroTash, Fecioarele "sunt perfecționistele zodiacului. Sunt punctuali, organizați, metodici și au un ochi excelent pentru detalii". În acest caz, nu este deloc surprinzător faptul că ar fi candidați perfect pentru titulatura de miliardari în tinerețe - au toate trăsăturile  necesare pentru a urca pe culmile financiare pentru a deveni miliardari.

Vârsta medie a miliardarilor Fecioară este de 61,2 ani, în comparație cu cei mai vârstnici miliardari - Balanțele - care au o medie de 70,2 ani, ceea ce înseamnă cu 4,2 ani mai mult decât media combinată a tuturor miliardarilor Forbes analizați de Cashfloat.

Acestea fiind spuse, Balanța este, de asemenea, cel mai frecvent semn zodiacal în rândul miliardarilor - așa că cei născuți între 22 septembrie și 23 octombrie, au și ei parte acel câștig uriaș, dar care ar putea veni puțin mai târziu în viață. Dar nu vă faceți griji, vine! Interesant este că Balanța este semnul zodiacal care urmează direct după Fecioară - și nu suntem siguri de ce înseamnă asta, dar trebuie să însemne ceva, nu?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel