Zodia care trebuie să se laude mai puțin. Daniela Simulescu: Stai puțin la pândă, stai și fă strategii

Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens, a vorbit despre impedimentele prin care va trece o anumită zodie în perioada 8-14 noiembrie 2021.

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre impedimentele prin care va trece zodia Berbec în săptămâna 8-14 noiembrie 2021:

„Guvernatorul tău, Marte, e afectat. Oricum, e în Casa a 8-a și nu mai ai flerul și puterea pe care le aveai înainte. Trebuie să stai puțin la pândă, trebuie să stai să faci strategii, să planifici, pentru că nu mai ai nici repeziciunea de acum ceva timp și nici oamenii din jurul tău nu se grăbesc să facă lucruri. E bine să stai undeva în stand-by, e bine să te retragi. Nu neapărat să faci un pas înapoi, dar să stai acolo unde ești și să-ți dai puțin timp.

Pentru tine, săptămâna asta e una bună pentru a afla toate informațiile necesare, pentru moșteniri, pentru acte, poți afla lucruri și poți căuta oameni care să te ajute în acest sens. Discuțiile despre impozite, bani, credite și datorii sunt, de asemenea, importante, pentru că Mercur este acolo“, spune Daniela Simulescu.

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 07 noi 2021, 14:30 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience