Zodia care trebuie SĂ EVITE relaţiile toxice în luna iubirii. Daniela Simulescu, avertisment: "Nu umpleţi un gol cu alt gol. EVITAŢI"

Data publicării:
Horoscop, luna iubirii, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Horoscop, luna iubirii, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Astrologul DC NEWS Daniela Simulescu a avertizat nativii dintr-o zodie să evite toate relaţiile toxice în luna februarie. 

"Evitaţi, evitaţi pe cât posibil să intraţi în relaţii secrete sau relaţii complicate. Cu oameni care au deja o relaţie sau sunt într-o căsătorie sau alt parteneriat. Evitaţi să vă întoarceţi la foşti parteneri! Mai ales dacă vă caută, că mai au nevoie să mai fie vindecaţi, să aveţi grijă de ei. Şi dacă sunteţi singuri şi dacă nu, foştii parteneri trebuie să rămână cu traumele lor! 

Evitaţi tot ce este relaţie toxică, ascunsă, complicată, traumatizantă. Nu umpleţi un gol cu alt gol luna aceasta, ci mai degrabă staţi în aşteptare. E o lună în care să staţi în expectativă.

Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, vedeţi că nu o să mai aveţi timp să vă vedeţi partenerul ca înainte. Multă muncă, multă agitaţie. Şi partenerul are multe de rezolvat. Şi faceţi multe chestiuni birocratice, de dragoste nu o să aveţi timp. Dar e foarte importantă seara, somnul cu partenerul şi tot ce faceţi din acest punct de vedere. 

Dar repet, evitaţi relaţiile complicate din această seară. Relaţiile complicate din februarie nu aduc nimic bun. Şi  nu credeţi promisiuni. Că lasă, că stau cu tine şi mă despart. Nu le credeţi în februarie, că nu este cazul", a spus Daniela Simulescu despre cei din zodia Peşti şi cei cu ascendentul în această zodie, potrivit DC NEWS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel