Zodia care trebuie să coboare cu picioarele pe pământ. Daniela Simulescu: Nu trăiți doar într-un palat de cleștar, simțiți-vă bine

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a vorbit despre zodia care să coboare cu picioarele pe pământ.

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre ce va trebui să facă zodia Săgetător în săptămâna 18 - 24 octombrie 2021:

„Jupiter, guvernatorul vostru, își va opri retrogradarea în Casa a 3-a, alături de Saturn în semnul Vărsătorului. Anul acesta ați învățat să trăiți cu limite. Din decembrie, voi, care ați vrea să nu vă oprească nimeni și nimic, dintr-odată ați avut limite. Că nu ați mai călătorit, că nu ați mai făcut sport, că nu ați mai fost la biserică, dintr-o dată, descoperiți săptămâna aceasta, că ați putut supraviețui și ați făcut-o destul de bine.

Cele două planete în Casa a 3-a vă readuc aminte că e cazul să coborâți la firul ierbii, să studiați, să-i verificați pe cei din jurul vostru, să-i observați, să vedeți. Să nu trăiți doar într-un palat de cleștar, undeva departe, luând totul la un nivel superior, ci mai aduceți-vă aminte să coborâți pe planeta pe care trăim.

E o săptămână bună de învățat, de citit, de studiat, de văzut prezentări. Și Venus e bine aspectat în semnul vostru și ați putea să vă simțiți bine în semnul vostru. Săptămâna aceasta vă puteți îmbrăca frumos, puteți să aveți grijă mai mare de look-ul vostru, ori să scăpați de ceva ce nu vă mai place. Trebuie să vă simțiți bine, asta vrea săptămâna ce urmează pentru voi“, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel