ZODIA care primește O SINGURĂ șansă în 2022. Dacă ai deja credit sau vrei unul, fii ATENT la asta: Depinde de tine! Poți câștiga sau poți PIERDE TOT

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscop 2022. Ce-ți rezervă astrele pentru anul viitor și care e zodia care va avea mult de tras.

"În primul rând, în 2022, vorbim de partea relațională, pentru că acolo rămâne Saturn tot anul, în casa a 7-a, care ține de relații, de căsătorii, de parteneriate, de legi, de procese. Cu Saturn acolo, ce se poate întâmpla pentru mulți dintre voi? Ziceți: Mă, am fost singur până acum, hai să rămân singur. Saturn nu grăbește lucrurile și nu vă aduce partenerii care să vă dea fluturați, ci vă aduce parteneri sobrii, cu diferență de vârstă și ziceți: mai bine lasă, mai stau puțin, stau singur, îmi văd de viață, nu mă bag într-o relație!

Saturn, indiferent de vârsta pe care o aveți îți dorește să nu mai intrați în idile, să nu mai aveți fluturași în stomac, ci să căutați relații mature. Cu Saturn în casa a 7-a, din energia voastră mai este luată și nu mai puteți face tot ce ați putut în 2020. Mulți veți decide să vă căsătoriți, chiar dacă relația nu mai e cum era sau nu vă mai place. 

Dacă vreți un anunț, gândiți-vă la perioada mai - iulie 2020, cum ați fost voi pe plan relațional. Jupiter a fost în Pești atunci și va reveni în Pești la finalul anului 2020 și va sta acolo o bună perioadă din 2022. În 2022, Saturn vă cere să nu mai trageți de ceva care nu funcționează deloc.

 

Deci recomandarea principală pentru relații ar fi să evitați flirturile, idilele și chestiile neserioase! E un an al relațiilor serioase!

 

Află despre ce zodie este vorba pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel