Zodia avertizată să aibă grijă pe 24 martie: E pregătitor, e cel care anunță

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Pexels
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Pexels

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru perioada 22-28 martie 2021.

"Soarele a intrat în semnul vostru. E clar că berbecii primesc o porție de încredere, de energie și de curaj. Marte în Gemeni îi sprijină foarte mult, deci e clar că săptămâna aceasta piciorușele nu le vor sta, gândurile nu le vor sta, vor fi într-o frenezie mentală uimitoare. E o săptămână în care nu se vor întâmpla lucruri majore, enorme, extraordinare, ci efectiv e o săptămână în care schimbul de idei este cel mai important, e pregătitor, e cel care anunță.

Deci ce vă recomand e să aveți multe discuții, multe analize, multe observații, comunicare foarte multă. Intuiția s-ar putea ca la un moment dat să vă spună multe, dar vreau să vă rog să nu vă bazați pe intuiție săptămâna asta”, le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Berbec.

Citește articolul integral pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel