Ziua bună începe cu Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase! “Dimineaţa cu noi” le va aduce telespectatorilor o doză uriaşă de prospeţime şi energie

Data publicării:
Dimineaţa cu noi, sursa Kanal D
Descriere foto: Dimineaţa cu noi, sursa Kanal D

Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase îţi vor da trezirea, de la ora 8:00, la Kanal D, în cel mai fresh şi energizant matinal,  “Dimineaţa cu noi”! 

Voia bună, pofta de viaţă, optimismul, umorul din belşug , dar şi informaţiile la zi, tratate într-o manieră inedită, toate acestea sunt ingrediente nelipsite din “reţeta” noului program de dimineaţă al Kanal D, care va începe în curând şi care va putea fi urmărit zilnic, de luni pâna vineri!

Bursucu, unul dintre cei mai tonici şi îndrăgiţi oameni de televiziune, îi va avea alături, în fiecare dimineaţă,  pe Viviana Sposub, care a strălucit prin prospeţime, discurs articulat şi creativitate la “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar şi pe George Tănase, comediant, creator de scheciuri apreciate de milioane de urmăritori din mediul online.    

“Mă simt privilegiat să am aceasta  misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile! Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu.

Adrian Cristea, răsfăţat de colegi şi de public cu apelativul Bursucu, este un entertainer total şi a dovedit acest lucru de-a lungul anilor, prezentând alături de Teo Trandafir, emisiunea “Teo Show”, dar şi unul dintre cele mai puternice formate internaţionale de televiziune, “Roata Norocului”. Numele Bursucu este sinonim cu buna dispoziţie, entertainment-ul, prietenia şi energia fără limite, astfel că telespectatorii vor avea parte de toate acestea în noul matinal de la Kanal D.  

“Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea şi iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentaţi, energici, amuzanţi şi frumoşi parteneri, Bursucu şi George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze şi cred că astfel vor deveni dependenţi de noastră. Abia aştept să dăm startul distracţiei la <Dimineaţa cu noi>!”, a adăugat Viviana Sposub.  

Una dintre cele mai interesante şi promiţătoare tinere vedete din România, Viviana Sposub a fost la un pas de a câstiga trofeul “Bravo, ai stil! Celebrities”, clasându-se pe locul secund în competiţia stilului. Tot în cadrul acestui show inspiraţional a dovedit că are maturitatea şi carisma atât de necesare pentru a ajunge la sufletul publicului.  

Comediant, actor, creator de conţinut, George Tănase deţine acea uşurinţă de a transforma orice întâmplare în ceva amuzant; calitate care cu siguranţă va fi apreciată şi de milioanele de telespectatori Kanal D. “Abia aştept să-mi beau cafeaua alături de telespectatori! Să povestim, să glumim, să râdem şi, bineînţeles, să învăţăm lucruri noi. O vorbă din popor spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar noi vom încerca să respectăm această mostră de înţelepciune populară”, a declarat George Tănase.

Dincolo de doza de energie livrată zilnic, “Dimineaţa cu noi” va raspunde şi nevoii de informare a celor aflaţi în faţa micilor ecrane, cu informaţii relaxate, dar utile din domenii diverse, fie că este vorba despre sănătate, nutriţie, hobby-uri interesante, recomandări de petrecere a timpului liber, tehnologie sau sfaturi din partea unor specialişti.

 Nu vor lipsi din suita dinamică a subiectelor emisiunii  “Dimineaţa cu noi” momentele de culise sau cele realizate de reporteri în diferite locuri din Bucureşti şi nu numai, unde se întâmplă lucruri care merită împărtăşite telespectatorilor. 

Muzica bună, interviurile cu artiştii momentului şi oameni interesanţi pentru publicul larg vor completa dimineţile cu cei trei prezentatori, Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase, în fiecare zi, de luni pâna vineri, la Kanal D. 

Odată cu lansarea emisiunii “Dimineaţa cu noi”, ce va fi difuzată în direct, de luni până vineri, de la ora 8:00,  Bursucu se va retrage din proiectul “Teo Show”, emisiunea care este difuzată zilnic, de luni pâna vineri, de la ora 15:00.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel