Zile minunate pentru o ZODIE și cel mai important mesaj până la final de an

Horoscop, foto Unsplash/ Aditya Ali
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ Aditya Ali

O zodie primește cel mai important mesaj pentru finalul de an. 

„Yay! Iese Soarele din Casa 8 și intră în Casa 9! Noi planuri, noi obiective, mult mai multă încredere pentru voi! Vă recâștigați controlul. Vă dați seama de ce s-au întâmplat anumite evenimente, acum știți să le gestionați. Sunt zile minunate pentru cei care vor să studieze, să învețe lucruri noi. Sunt zile minunate și pentru tot ce înseamnă străinătate și călătorii.

Vă puneți întrebări existențiale, vă gândiți la subiecte la care înainte nu v-ați fi gândit. Apar parteneriate, discuții, să nu aveți așteptări profesionale, nu se întâmplă nimic rău, doar că va fi ceva altfel, dar voi sunteți obișnuiți cu schimbările. Luna Plină în Casa 2, lângă Neptun, atrage atenția la modul vostru de a cheltui. Schimbați ceva, s-ar putea să aveți o trezire wow. (...)

Dacă din decembrie 2020 și până acum nu a apărut o schimbare în viața voastră, mai aveți timp să faceți ceva! Nu mai așteptați!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Citește despre ce zodie este vorba pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 sep 2021, 09:14 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience