Zarug și Lorelai au obținut a doua imunitate a etapei la Asia Express – Drumul Împăraţilor

Data publicării:

Ziua de bilanț a etapei a doua va pune trei echipe pe drum pentru a-și păstra locul în cursă. La finalul probelor din cursa pentru ultima șansă, difuzată diseară, de la 20:30, pe Antena 1, o echipă va risca eliminarea, iar soarta sa va sta doar în culoarea diamantului ascuns în cutia securizată. 

Cum parcursul vedetelor nu este niciodată liniar în Asia Express, imprevizibilul competiției a răsturnat clasamentul în ediția difuzată marți seară, pe Antena 1. Astfel, două dintre cele trei echipe ce au participat în cursa pentru ultima șansă în prima etapă a competiției au imunitate completă în această seară și nu vor putea fi votate: ”Este incredibil concursul acesta. Cum de sus, ajungi în cap, apoi iar te ridici deasupra tuturor. De aia este senzațional concursul, pur și simplu nu am cuvinte”. Indiferent de culoarea diamantului ascuns în cufăr, Connect-R și Shift, Lorelai și Zarug nu vor pleca acasă și vor continua competiția pe Drumul Împăraților în următoarea etapă.

Diseară, o echipă riscă eliminarea în cursa pentru ultima șansă

 

În continuare, cele șapte echipe rămase sunt în pericol, iar tensiunea cursei ultimatum va isca tensiuni în procesul de votare. Două cupluri de vedete ce au ajuns pe ultimul loc la Irina se vor califica automat, iar o a treia se va alătura în urma voturilor: ”Voturile au fost atât de diferite față de prima săptămână! Îi vedeam pe toți că își începeau discursul cu <îmi cer scuze>. Și să nu uităm, ăsta e doar începutul concursului!”.

Pentru prima dată în sezonul 4, Irina Fodor nu va mai anunța ordinea de sosire a vedetelor, pentru a nu influența nominalizările: ”Toată lumea se folosește de acest context al antepenultimului pentru a scăpa de responsabilitatea votului și a nu-și atrage antipatii”.

Cum va decurge sesiunea de vot, care sunt echipele ce vor participa în cursa pentru ultima șansă a etapei cu numărul doi și ce culoare va avea diamantul la finalul serii, telespectatorii pot afla diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție Asia Express- Drumul Împăraților.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel