Zannidache, părere dură despre concurenții Survivor 2022: Nu pot să mă uit la emisiune. N-ai cum să intri cu tupeul pe care-l aveam eu după 7 luni

Data publicării:
captură video Youtube/ iUmor
Descriere foto: captură video Youtube/ iUmor

Zannidache, câștigătorul Survivor 2021, a dezvăluit de ce este dezamăgit de sezonul acesta al concursului desfășurat în Republica Dominicană.

Zannidache a fost marele câștigător al competiției Survivor România 2021. Acum, acesta este moderatorul unei emisiuni online numită Extrashow, unde dezbate cele mai importante momente din cadrul concursului desfășurat în Republica Dominicană. Cu toate acestea, Zanni nu are o părere bună despre concurenții sezonului acesta, care încearcă prea mult să copieze strategia celor de anul trecut, spune el.

"Mă mai uit, dar nu pot să mă uit la ceva unde știu că am fost și am făcut mai bine. De aceea nu pot să mă uit. Ce aș corecta la ei? Înainte să intre să nu fi avut dreptul sau nici măcar șansa să se uite la sezonul la care am fost eu. Se vede că au studiat prea mult. Și au intrat deja cu o mentalitate pe care nu aveau cum să o aibă de la început, fără să se uite la Sezonul 2. Și în loc să se bușească de la experiență, așa cum trebuia, și să învețe ei acolo cum trebuie să se comporte, cum să facă strategii, ei au plecat deja cu mentalitatea mea după ce am câștigat. Am stat șapte luni în jungla. Mă uitam la episod și nu se pupa … Zic, „măi.. ăștia se ceartă din a doua zi.", a declarat Zannidache potrivit ciao.

Ce-l deranjează pe Zanni la concurenții din acest sezon

Zanni a fost unul dintre cei mai controversați concurenți ai sezonului trecut, având conflicte cu mai mulți concurenți. Cu toate acestea, artistul spune că participanții de anul acesta au venit cu "lecția" prea bine învățată de acasă și au stârnit conflicte din prima, ca și cum știau tot ce urmează să se întâmple.

"În a doua zi la mine în echipă se prefăceau că e familie. După trei săptămâni au avut curaj să spună un „câr mâr”. Se uita lumea de acasă, nu făceau din prima impresie proastă. Asta e, n-ai cum să ai tupeul să te cerți cu cineva pentru că tu ești conștient că stai în junglă și lumea de acasă se uită. Și că prima impresie pe care o faci aia rămâne. Tu n-ai cum să intri cu tupeul pe care-l aveam eu după 7 luni. Asta aș fi schimbat. Să nu se fi uitat că să îi vezi pe ei că pe niște copii în viață. Ei când au intrat în junglă trebuia să fie “Mamaaa… ce se întâmplă?!”. Dar nu, ei au intrat cu „stai că știu eu, dați-vă la o parte… Au intrat prea pe demonstrații din prima… Fapte mai puțin.", a mai declarat Zannidache.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel