Zanni, probleme grave de sănătate. Ce i-au găsit medicii în sânge: "Am dat o groază de bani pe analize"

Data publicării:
Zanni, foto Instagram
Descriere foto: Zanni, foto Instagram

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021 se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Zanni este un exemplu de putere și ambiție pentru mulți oameni. Artistul a crescut într-un orfelinat, dar a ajuns un cunoscut artist și câștigătorul Survivor România. În ciuda condiției sale, acesta s-a luptat să ajungă pe culmile succesului. 

După întoarcerea din Republica Dominicană, starea de sănătate a lui Zanni nu a fost una tocmai bună, motiv pentru care a decis să își facă o serie de analize. După mai multe investigații, medicii au constatat că acesta ar fi luat o infecție bacteriologică, se pare că din Republica Dominicană, și i s-au dat de făcut alte seturi de analize, mai amănunțite.

”Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic.

Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc.”, declara Zanni într-un prim vlog pe Youtube.

 

Zanni, detalii cutremurătoare despre copilăria la orfelinat

Zanni nu știe foarte multe despre părinții lui adoptivi, dar viața din orfelinat nu o poate utia oricât de mult și-ar dori. Detaliile pe care Zanni le oferă despre copilăria lui sunt de-a dreptul cutremurătoare. 


„Mama m-a vizitat și pe mine de câte ori în viața asta, cam câte degete am eu la o mână, și din an în Paște. Venea o dată la doi ani, eu eram prea mic. Prima oară când mă vizita, eu nu știam cine este, atât de mic eram și atât de străine îmi erau cuvintele „familie”, „mamă”, „tată”. (…)


Îmi aduc aminte că îmi era frig noaptea și făceam pe mine ca să îmi fie cald, intenționat făceam pe mine.


Îmi aduc aminte că veneau de multe ori sponsori la noi și ne vizitau, veneau cu dulciuri, cadouri și alea erau furate de îngrijitoare. Tot ce primeam, nu ne bucuram de nimic, erau furate de îngrijitoare. (…) Chiar dacă ei (n.r.- ceilalți copii) stăteau fără părinți, îi vizitau părinții și la toți veneau cu cadouri și mă uitâm stânga dreapta și mă întrebam „dar ai mei unde sunt să vină să îmi aducă și mie”, a povestit Zannidache, în emisiunea „În Oglindă”, potrivit WOWbiz.ro. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel