Zanni, prima reacție după ce a fost trimis în exil la Survivor All Stars: „E prima oară când experimentez asta”. Care sunt condițiile de trai

Data actualizării: | Data publicării:
 Zanni/ captură video Voyo
Descriere foto: Zanni/ captură video Voyo

Zanni a avut o primă reacție din exil, după ce a pierdut duelul cu TJ Miles, la Survivor All Stars.

În ediția de joi, 2 mai 2024, a emisiunii Survivor All Stars, Zanni trebuia să părăsească competiția, după ce a pierdut duelul cu TJ Miles. Cu toate acestea, el a fost trimis în exil, unde va fi nevoit să suporte condițiile grele de trai. Fără ca ceilalți concurenți să știe, Zanni a ajuns într-un loc izolat, unde va avea parte de propriile lui provocări. Zanni a mărturisit că este pentru prima oară când experimentează exilul și a descris primele sale impresii legate de condițiile de trai. Deși a dormit destul de bine, a recunoscut că a simțit lipsa confortului pe care îl avea în cealaltă tabără.

„E prima oară când experimentez exilul. Am dormit foarte bine, dar puțin dureros, că nu mai am 5 pături cum aveam în partea cealaltă. A fost o pătură sub mine și una peste mine. Am dormit bine, nu mă plâng. Mi-a plăcut că am stat singur. Aseară, la cald, am avut niște gânduri. Acum, la rece, sunt mult mai bine. Așa sunt eu, îmi revin repede. M-am trezit cu foame. Aveam 3-4 linguri de orez și mi le-am făcut. Aici e mai greu cu focul, că e foarte mare umiditate”, a mărturisit Zanni.

Deși încearcă să fie puternic și să facă față condițiilor grele de trai, Zanni recunoaște că îi e dor să gătească împreună cu ceilalți concurenți.

„Îmi lipsește să gătim împreună, când ne ridicam toți să gătim. Nu a mai fost Ana sau Ștefi să strângă cănile, să pună orezul. (...) Timpul liber nu cred că îl voi ocupa făcând mare lucru, pentru că nu prea am ce să fac. E pustiu aici, e o junglă umedă. Nu e ca și cum zici că pot să mă duc să vânez ceva. Am încercat să car niște butuci mai mari și mi-am amintit de Culiță, că tot vorbeam de Culiță zilele trecute cu Iancu. Culiță lua butucii și pleca pe umăr cu ei. Mi-am amintit de el și am zis că asta o să fac și eu”, a declarat Zanni.

Te-ar putea interesa și: Andrei Ciobanu și TJ Miles, reacții virale după eliminarea lui Zanni de Survivor. Ce au putut spune foștii colegi

Dacă ceilalți concurenți s-au bucurat de preparatele gustoase de Paște și de mesajele venite din partea celor dragi, Zanni a stat în exil și și-a amintit de ceea ce a discut cu colegii săi în urmă cu ceva timp.

„Vorbeam cu colegii mei înainte că urmează Paștele. Ne întrebam dacă mâncăm, oare ce facem de Paște, că în alte sezoane am petrecut Paștele. N-am apucat să văd și nici nu cred că o să aflu. Nu știu prea multe despre Paște, deci nu o să fac pe filosoful sau pe cititorul de Biblii, dar știu că e vorba despre Săptămâna Patimilor, care a avut treabă și cu lumina mea pe care mi-a stins-o domnul Dan, dar mi-a reaprins-o și am venit aici în exil să pătimesc”, a mai spus Zanni.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel