Zanni, o nouă replică pentru Cristi Mitrea, după ce l-a acuzat că a agresat-o fizic pe Andreea Mantea: „Nu regret ce am spus. Sunt mândru”

Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Captură video: Pro TV

După ce l-a acuzat public pe Cristi Mitrea de agresiune asupra Andreei Mantea, Zanni vine cu o nouă replică la adresa luptătorului MMA.

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Zanni și Cristi Mitrea au fost protagoniștii unui dialog tăios, în direct, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Totul a început după ce câștigătorul Survivor All Stars 2024 a intrat în platou, iar luptătorul MMA a ținut să remarce faptul că nu a fost salutat.

„Nu ne-am cunoscut. Dau și eu acum noroc cu el, pentru că a trecut pe aici și nu a salutat. Nu te mai uita așa, uită-te în ochii omului când dai noroc cu el, este de bună creștere. Și dai și «Bună ziua» când intri în casa cuiva”,  i-a reproșat Cristi Mitrea la scurt timp după ce a intrat în emisiune.

„L-ați instruit înainte, să faceți show?”, a spus Zanni.

„Nu e nevoie, stai liniștit”, a completat Mitrea.

„Mitrea vrea saluturi de la mine, dar el m-a vorbit doar strâmb aici, el să mă salute pe mine. El să mă respecte, eu nu am vorbit prost în absența lui sau la adresa lui”, a mai spus Zanni.

Zanni l-a acuzat pe Cristi Mitrea de violență domestică

De aici a început un lung șir de acuzații. Cristi Mitrea a mărturisit că nu îi place caracterul lui Zanni, cum se exprimă și se comportă cu oamenii. Câștigătorul Survivor All Stars 2024 a răbufnit în momentul când Cristi Mitrea i-a făcut observații cu privire la caracterul său și și-a amintit de acuzațiile pe care Andreea Mantea le-a făcut la adresa tatălui copilului ei, acuzându-l pe luptătorul MMA de violență domestică.

„Când vreodată te prefaci să stai drept în fața oamenilor și vorbești tu despre mine, ca un lup moralist, ca și când tu ești la poarta Raiului. (…) Dacă eu eram prieten cu tine sau vecinul tău când ai lovit-o pe femeia aia, eu te pedepseam pe tine”, a spus Zanni.

„Pe cine? De unde știi? (n.r. râde)”, a replicat Cristi Mitrea.

„Ce caută ăsta liber în societate să-mi vorbească mie de mitocănie? Tu te auzi? Eu sunt vocea femeilor din lumea asta, tu ai lovit-o pe femeia aia (n.r. Andreea Mantea) și îmi vorbești mie de mitocănie? De unde știu? Știe toată lumea. (...) S-a votat caz social? Și Andreea Mantea este caz social, victima unei violențe domestice”, a mai declarat Zanni.

Te-ar putea interesa și: Cristi Mitrea respinge acuzațiile de agresivitate la adresa Andreei Mantea: „E ușor să pozezi în victimă”. Declarațiile cutremurătoare făcute de vedetă în trecut

Zanni, o nouă replică pentru Cristi Mitrea, după ce l-a acuzat că a agresat-o pe Andreea Mantea: „Nu regret ce am spus. Sunt mândru”

Invitat în podcastul realizat de Bursucu, prezentatorul TV a adus în discuție schimbul de replici dure pe care Zanni și Cristi Mitrea l-au avut în emisiunea lui Cătălin Măruță. Câștigătorul Survivor All Stars 2024 a mărturisit că nu regretă ceea ce a spus în cadrul emisiunii și nici faptul că l-a acuzat pe luptătorul MMA de violență domestică.

„Stăteam relaxat și acum două săptămâni te văd cum intri în emisiune la Cătălin Măruță și ai un schimb de replici cu Cristi Mitrea. Ai simțit că trebuie să lovești, să replici?”, l-a întrebat Burusucu pe Zanni.

„Am simțit că trebuie să lovesc, să dau o replică, dar nu neapărat că am simțit, este deja un automatism. Deci, da, am simțit. M-am uitat la emisiune în reluare. Sunt mândru de ceea ce am făcut și ce am răspuns. Și ei m-au întrebat dacă sunt mândru, dacă am regretat ceva din Survivor și le-am spus că nu. Nu regret nici replica pe care i-am dat-o la final”, a mărturisit Zanni.

Te-ar putea interesa și: Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel