Zanni, despre problemele de sănătate cu care s-a întors din competiția Survivor: „Am venit cu niște bacterii, de acolo din Dominicană”

Data actualizării: | Data publicării:
Zanni, foto Instagram
Descriere foto: Zanni, foto Instagram

Zanni, marele câștigător Survivor, a dezvăluit că are mai probleme de sănătate de când s-a întors din Republica Dominicană. 

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021 se confruntă cu probleme grave de sănătate. După întoarcerea din Republica Dominicană, starea de sănătate a artistului nu a fost una tocmai bună, motiv pentru care a decis să își facă o serie de analize. 


După mai multe investigații, medicii au constatat că acesta ar fi luat o infecție bacteriologică, se pare că din Republica Dominicană, și i s-au dat de făcut alte seturi de analize, mai amănunțite.


„Nu stau prea bine cu sănătatea. Încă fac recuperare la picior, am venit cu niște bacterii, de acolo din Dominicană, cu care mă lupt.


Mi-am plătit toate medicamentațiile, controalele, mi-am plătit tot”, a declarat Zanni pentru Ciao.


Cu banii câștigați în urma participării în emisiunea Survivor, Zanni și-a cumpărat apartamentul mult visat. Artistul le-a arătat fanilor de pe rețelele de sociazalizare și le-a mulțumit mult pentru susținere. 


„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta!


Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a mărturisit artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel