Zanni, replici dure la Survivor România: “Ești o cotoroanță“. Cătălin Moroșanu a reacționat: “Dacă nu te lua Alex Velea erai no name “

Data publicării:
Zannidache și Cătălin Moroșanu, sursa captură TV
Descriere foto: Zannidache și Cătălin Moroșanu, sursa captură TV

Zanni a fost taxat de Cătălin Moroșanu, după ce a avut un comportament neadecvat pe platourile de filmare ale emisiunii “Survivor România” și a jignit-o pe una dintre concurente.

Tensiunea dintre Zanni și dansatoarea Elena Marin crește pe zi ce trece tot mai mult. În cadrul ediției trecute a show-ului “Survivor România”, difuzat la Kanal D, Zanni a provocat-o pe Elena la duel și a jignit-o spunându-i că e “cotoroanță”.

“Acum a subliniat cum vorbește Zannidache și el pe la spate vine și spune: «Elena asta mă cam ia de mână când doarme. Ce-o fi cu ea? O vrea afecțiune bărbătească». Eu îmi asum ce spun atunci când cineva se ia de trecutul meu, chiar dacă nu mă deranjează. Hai să ne-o dăm la duel. Ești o cotoroanță. În ce filme te afli? Ce filme îți inventezi? Ce lacrimi programate îți inventezi?”, a spus Zanni.

La scurt timp după replicile tăioase ale lui Zanni, Cătălin Moroșanu a reacționat, taxându-l pe acesta.

“Tu nu ai realizat nimic în viața ta! Ești un nimeni! Nu ai niciun drept să ne spui nouă, mai stai la coadă. Dacă nu te lua Alex Velea, erai no name”, a spus Cătălin Moroșanu.

“Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță. (…) Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei. Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a făcut tatuaje și e cool, chipurile. Eu am experiență de viață și ce vă spun: astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. (…) O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum”, a mai spus Cătălin Moroșanu în cadrul ediției trecute de la “Survivor România”.

Elena Marin, în lacrimi!

Elena Marin  mărturisit că este terorizată de Zanni, pe care la un moment dat l-a acuzat că îi fură mâncarea, iar din acel moment tânărul i-a declarat război. Aceasta a spus că s-a săturat de jignirile lui și se simte epuizată psihic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel