Zachary Quinto a dezvăluit ce se întâmplă cu Charlie Manx în noul sezon NOS4A2: „Devine mai rău, mai urât”

Data publicării:

Zachary Quinto, actorul care îi dă viață lui Nosferatu în serialul NOS4A2, a dezvăluit detalii în premieră despre noul sezon al producției care a cucerit o lume întreagă.

Ecranizarea cărții „NOS4A2” scrisă de Joe Hill, fiul celebrului romancier Stephen King, a cucerit o lume întreagă. Efecte speciale, machiaje aproape ireale și o interpretare impecabilă. 


Noul sezon NOS4A2 se anunță a fi și mai tulburător decât primul. 

Actorul care îi dă viață lui Nosferatu, celebrul Zachary Quinto, a dezvăluit ce se întâmplă cu Charlie Manx în noul sezon.


„Da, devine mai rău, mai urât. Când am acceptat acest rol, am stabilit de la bun început că povestea va dura 2 ani. Acest termen de finalizare vine cu o disperare e caracterului de a-și arăta toate trăsăturile. Într-adevăr devine mai agresiv și e foarte interesant să aflăm care-i va fi finalul. Se urmează narativul romanului și cred că s-a realizat o portretizare interesantă”, a declarat Zachary Quinto pentru Evenimentul Zilei. 


Zachary Quinto a jucat și în Star Trek, Heroes, American Horror Story și consideră că rolul lui Charlie „Nosferatu” Manx este unul provocator din punct de vedere psihologic, interesant și fascinant.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel