Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile Spectacola, vineri, de la ora 18:00.

Tudor Ionescu (Fly Project) și Anamaria Ionescu (fostă prezentatoare TV) formează unul dintre cele mai admirate cupluri din show-biz. Sunt împreună de aproape 18 ani și au reușit să rămână unul lângă altul în ciuda cumpenelor pe care le-au traversat. S-au căsătorit în urmă cu 7 ani și au împreună o fetiță superbă, pe Ilinca, în vârstă de 4 ani. 

Invitați în platoul Spectacola, cei doi vor vorbi, fără perdea, despre obstacolele pe care le-au avut de depășit în cei 18 ani de relație, despre cum s-a schimbat viața lor după ce au devenit părinți, dar și despre cum au traversat perioada pandemiei. 

„Bine că s-a terminat pandemia”,  a exclamat Anamaria Ionescu, în platoul Spectacola, după ce a dezvăluit că timp de doi ani a stat aproape 24 din 24 de ore alături de soțul ei. 

Fly Project și-a reluat activitatea artistică, odată cu eliminarea restricțiilor, astfel că viața Yoneștilor s-a întors la normalitate. Anamaria, pe de altă parte, în pandemie, s-a reprofilat. Acum, fosta prezentatoare TV se ocupă de decorarea locuințelor și este extrem de prezentă în mediul online, unde le prezintă fanilor ei o mulțime de idei de design de interior. 

Cum au arătat cele două cereri în căsătorie, cum se împart sarcinile în cuplu, cine începe, dar și cine termină cearta, care este motivul pentru care Tudor Ionescu nu a vrut să își ia permis auto, dar și cum au reușit să își salveze relația după episodul de infidelitate, aflați vineri, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și pe DC News TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel