Xonia, victima bolilor autoimune: Sper să îmi găsesc remediul

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Xonia
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Xonia

Xonia a dezvăluit faptul că urmează în prezent un tratament foarte dur, din cauza problemelor de sănătate de care suferă. 

Xonia a plecat să-și viziteze familia din Australia, după o lungă perioadă de timp, în care covid-ul a restricționat-o de la acest lucru. Artista a fost foarte fericită să-și vadă părinții, însă a avut și ceva motive care i-au dat bătăi de cap. Xonia a dezvăluit faptul că se luptă în continuarea cu o boală autoimună, căreia nu i-a găsit încă tratament.

"Se spune că nu exista vindecare de la o boală autoimună, că este o boală cronică și o poți duce doar în remisie. Eu, din păcate, nu am ajuns cu boala în remisie, din cauza asta tot schimb schema de tratament… dar sunt pe medicamente foarte puternice. Sunt atâtea schimbări în ultimii doi ani, sper să îmi găsesc remediul potrivit mie ca să pot avea o calitate a vieții mai bună. ", a declarat Xonia, potrivit Fanatik.

Xonia ține un regim destul de strict

Mai mult, cântăreața urmează și un regim, dar orice sacrificiu este bine-venit pentru sănătate, spune ea.

"Încă îmi este greu să mă abțin de la diverse mese, îmi mai fac poftele din când în când la ocazii speciale… dar cel mai important lucru este să fiu eu bine, așa că orice schimbare sau sacrificiu pentru sănătatea mea, merită.", a mai spus ea.

Ce spune artista despre iubitul ei

Chiar dacă s-a despărțit de partenerul ei de viață cu puțin timp înainte de a intra în competiția Survivor, aceasta a mărturisit faptul că încă ține foarte mult la el și că îl va iubi întotdeauna.

"Nu ne-am despărțit chiar înainte de Survivor, dar cu ceva timp înainte. Amândoi am decis că momentan funcționăm mai bine ca prieteni și că e mai important să rămânem într-o relație de prietenie pentru că nu merită să o pierdem. Îl iubesc și îl voi iubi mereu.", a continuat ea.

Ce spune familia ei despre participarea la Survior

"Sunt mândri de mine, dar consideră că meritam să rămân mai mult în concurs. Ei știu cât de mult am muncit să pot fi aptă să particip, dar știu și faptul că doar cu câteva luni înainte de selecție nu putea nici să alerg 20 de metri că mă lua starea de leșin.

Eu le-am explicat că merg înainte pe calea pe care mi-a pregătit-o Dumnezeu și orice se întâmplă este pentru binele meu. Așa că mă bucur și sunt foarte recunoscătoare că am avut această experiență și posibilitatea să cunosc niște persoane minunate!", a dezvăluit Xonia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel