Xonia suferă de o boală grea. Artista urmează un tratament dur: „Este grav, pot ajunge fără o parte din organe”

Data publicării:
Xonia, sursa instagram
Descriere foto: Xonia, sursa instagram

Xonia  a vorbit despre boala care o macină de câțiva ani buni. Artista urmează un tratament extrem de dur.

Xonia trece prin momente grele, de când este nevoită să lupte cu boala care nu-i dă pace de ani de zile. Vedeta a revenit din Statele Unite ale Americii în România, în speranța că ca reuși să amelioreze problema de sănătate. Într-un interviu, artista a mărturisit că suferă de o boală autoimună pe care o ține sub control cu ajutorul unui tratament extrem de dur, care îi provoacă stări de rău.

Acum, medicii i-au schimbat tratamentul, iar Xonia așteaptă să vadă cum va reacționa acum organismul ei.

„Am început un nou tratament, nu mi-a fost prea bine în ultimele luni. Sunt mai bine acum, sunt sub observația medicului, să se asigure că este totul în regulă cu noua schemă de tratament. Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus medițatie, credință”, a declarat Xonia la Antena Stars.

 

Totodată, Xonia a mărturisit că îi este frică să nu ajungă pe masa de operație sau, în cel mai rău caz, să rămână fără anumite organe.

 

„Boala poate evolua, se poate agrava. Mi-e foarte frică de operație și să nu îmi lipsească o parte din organele mele din corp. Este grav, de aceea încerc să respect indicațiile medicului. Nu am putut să țin întruna, de aceea am schimbat scema de tratament ca să pot să țin totul mai ușor sub control”, a mai adăugat cântăreața pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel