Xonia se mută din România. Vedeta a recunoscut tot: ”Mă mut definitiv”

Data publicării:
Xonia, sursa instagram
Descriere foto: Xonia, sursa instagram

Xonia a recunoscut că se va muta definitiv din România. Vedeta a anunțat că deja își va trimite toate lucrurile în Statele Unite ale Americii.

După ce și-a găsit marea iubire departe de plaiurile românești, Xonia este decisă să părăsească România și să se mute în America. Artista a anunțat că deja își va trimite toate lucrurile în Statele Unite ale Americii. Xonia a mărturisit că lucru se va întâmpla la finalul lunii mai, începutul lunii iunie.

”Da, mă mut definitiv, voi mai veni în România să mai lansez o piesă, două. Aici sunt de câțiva buni, nu e chiar atât de ușor să te muți.”, a spus ea la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Xonia a mărturisit că o să-și trimită toate bagajele cu avionul, deoarece este cea mai rapidă și ușoară soluție.

”Zilnic stau și împachetez, o să trimit totul cu avionul. E foarte ok la câte kilograme am eu adunate, mi-a ieșit un preț destul de bun.”, a mai spus Xonia la Xtra Night Show.

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de  alături de un american, proprietarul unei vile de lux pe care o vinde cu 55 de milioane de euro.

Citește și: Mesaje de Sfântul Gheorghe 2021. Cele mai frumoase urări de sănătate şi „La mulţi ani” pentru cei dragiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel