Xonia, BOALA cruntă cu care se luptă: „Nu vă puteți imagina adevărul, prin câte am trecut și ce momente de cumpănă am trăit”

Data actualizării: | Data publicării:

Xonia a iscat o adevărată isterie în online, după ce a apărul cu fața umflată la Survivor. Artista a vorbit despre boala cu care a fost diagnosticată.

Xonia a fost prima concurentă eliminată din competiția Survivor România 2022. Vedeta a dat tot ce a putut în cadrul probelor, însă problemele de sănătate și-au spus cuvântul. 

Imediat după eliminare, în online, s-a iscat o adevărată isterie, după ce internăuții au observat că la ultima apariție, artista avea fața umflată. Cu toții s-au întrebat, ce s-a întâmplat de fapt. 

Într-un interviu pentru Libertatea, Xonia a explicat motivul pentru care chipul ei s-a transformat în cadrul concursului. Artista a suferit o intervenție chirurgicală de extirpare a unui chist, chiar înainte de Survivor, iar expunerea la soare i-a creat o reacție alergică.

„Am avut o reacție adversă la soare, mi s-a umflat fața din cauza faptului că am avut un chist care a fost scos cu puțin timp înainte să merg la Survivor, și neavând umbră, stând numai în soare toată ziua pe traseu, am avut o reacție alergică și a trebuit să reiau antibiotic pentru a ajuta cu inflamația. Și eram arsă ca o roșie, eu fiind foarte albă la piele”, a declarat Xonia pentru Libertatea. 

Xonia trece prin clipe cumplite, din punct de vedere medical, însă nu vrea să vorbească despre diagnosticul primit. Artista spune că a decis să participe la Survivor, pentru a se vindeca, sportul fiind extrem de benefic pentru starea ei actuală. Deși nu a dezvăluit care este boala cu care se luptă, vedeta spune că este una extrem de serioasă și că se gîndește, pe viitor, să scrie o carte despre calvarul prin care trece. 


„Eu am problemele mele de sănătate.  (...) Mi-am dorit foarte mult această experiență pentru a mă ajuta să mă vindec, iar sportul era fantastic pentru creier și organe. (...) Într-o zi sunt sigură că voi vorbi despre viața mea, prin ce am trecut, poate o să scriu o carte. Nu vă puteți imagina adevărul, prin câte am trecut și ce momente de cumpănă am trăit”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

Xonia se confruntă cu aceste probleme de mai mult timp

În urmă cu câteva luni, vedeta a vorbit, în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, despre problema cu care se confruntă. vedeta ajunsese să fie acuzată că și-a fîcut operații estetice, după ce, fanii au tot văzut-o cu fața umflată. 

“Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fară efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat. Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele. Am făcut investigații. Am un caz puțîn mai special, ceva mai puțin întâlnit, am făcut toate analizele posibile, și cele gentice.  Eu am și alte simptome, nu este doar umflătura la față, doar că asta e cea mai vizibilă”, spunea Xonia, în urmă cu ceva timp, la PRO TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel