Xonia a părăsit competiția Survivor România: „A demonstrat ca este cu adevarat un survivor”

Data publicării:

Xonia a fost eliminată din competiția Survivor.

După o primă săptămână petrecută în Republica Dominicană, RĂZBOINICII și FAIMOȘII au avut parte, aseară, de ultima provocare a săptămânii, în jocul pentru recompensă, dar și de primele emoții cauzate de Consiliul de eliminare. 

Chiar dacă la începutul jocului, Războinicii și-au pierdut un coleg de echipă care a decis că nu poate face față competiției, aceștia s-au remontat rapid și au reușit să obțină cea de-a treia victorie consecutivă, demonstrând că au o forță reală și o dorință imensă de reușită. 

Cu moralul deja scăzut după trei înfrângeri, FAIMOȘII s-au văzut nevoiți să revină la Consiliu pentru a afla rezultatul votului celor de acasă. Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și Xonia s-au confruntat cu emoții uriașe, iar cea din urmă a devenit prima concurentă eliminată din competiție. Cu lacrimi în ochi, aceasta și-a luat la revedere de la colegi și va reveni curând la confortul de acasă. 

„Va multumim tuturor pentru toate mesajele, voturile si mai ales pentru toata sustinerea oferita Xoniei! 
Din pacate, concursul se incheie aici pentru ea.
A demonstrat ca este cu adevarat un survivor si a luptat plina de ambitie si devotament pentru echipa ei”, este mesajul transmis pe pagina de Instagram a vedetei. 

22 de concurenți continuă lupta, iar provocările sunt tot mai mari. Acum au înțeles că pentru a rezista în competiție trebuie să-și depășească orice teamă și să-și amintească că nimic nu este imposibil!
SURVIVOR România revine cu ediții senzaționale duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30, doar pe PRO TV!  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel