Williard, concurentul care a ridicat juriul în picioare la "Românii au Talent". Andra: Ești cea mai bună voce din acest sezon

Data publicării:
Captură video Facebook/ Românii au Talent
Descriere foto: Captură video Facebook/ Românii au Talent

Williard a reușit să treacă cu patru de "DA", în etapa viitoare.

Williard este concurentul care a ridicat juriul în picioare, la "Românii au Talent", în ediția de pe 18 martie. Bărbatul de origine din Indianapolis a fost îndrumat să se înscrie în această comeptiție de soția sa, care este româncă. Will a fost în armată timp de 15 ani, fapt ce a făcut-o și pe Nicoleta să îi urmeze calea, înarmându-se în armata americană.

Williard a studiat apoi școala de film iar, în prezent, își dorește să devină regizor. Pe scena de la "Românii au Talent", concurentul a ales să interpreteze piesa Tennessee Whiskey, cu ajutorul căreia a primit doar cuvinte de laudă și aplauze, din partea celor patru jurați.

Ce au spus jurații

Primul care a comentat interpretarea muzicală a lui Will, a fost Andi Moisescu.

"Ne-ai ucis și acum e limpede, se explică tot! E clar de ce s-a predat și ea. Așa cuceritor i-ai cântat? Trebuie să spun Wiil, că dincolo că am împrumutat puțin din pielea de găină a colegei mele, unic distribuitor în România pentru așa ceva, ăsta a fost un moment foarte bun în emisiune, pentru ca toată lumea să sesizeze foarte limpede diferența dintre un cântat așa cum ai învățat și un cântat așa cum ai simțit. Ai atins cea mai de sus limită posibilă.", a spus Andi Moisescu, în emisiunea Românii au Talent, de pe Pro TV.

"Ești cea mai bună voce din acest sezon"

Andra i-a adresat și ea doar cuvinte de laudă concurentului, arătându-se a fi foarte încântată de prestație.

"Sunt foarte bucuroasă că ai venit aici, că am putut să te acult și pentru mine, ești cea mai bună voce din acest sezon. Mi se pare că e totul nativ și floricelele, și tehnica. Pe mine m-ai făcut foarte fericită, sunt extrem de fericită să întâlnesc oameni ca tine, așa de talentați. Mi se pare că muzica mea se va îmbogăți, că te-am întâlnit pe tine.", a declarat și Andra.

"Tu ești tipul de artist perfect, pentru gustul meu. N-ai venit să faci show cu nimic. N-ai spus lucruri care să impresioneze, n-ai intrat într-un tricou mulat sau în nu știu ce costum ca să zicem mamă. ", a spus Dragoș Bucur.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel