Willem Dafoe şi Emily Watson, la Cabana Bâlea Lac. Cu ce ocazie au venit legendarii actori în România /FOTO

Data publicării:

Proprietarii Cabanei Bâlea Lac şi ai telecabinei din zonă, familia Klingeis, s-au fotografiat cu celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson. 

Actorii filmează în aceste zile scene din producţia ''Legenda lui Ochi'', la peste 2.000 de metri altitudine în Munţii Făgăraş, potrivit Agerpres. 


Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la Premiul Oscar şi trei la Globul de Aur, în cariera sa până în prezent având în total 110 nominalizări şi 79 de premii.

 

 


"Legenda lui Ochi" urmăreşte povestea unei tinere (Zengel) care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi. Filmul produs de studioul A24 va include o partitură originală a compozitorului şi fondatorului Dirty Projectors, Dave Longstreth, colaborator frecvent al studioului de animaţie şi film al Saxon Enciclopedia Pictura, potrivit paginii de Facebook Willem Dafoe's Act.


La Cabana Bâlea Lac a mai poposit în trecut şi celebrul Jean-Claude Van Damme.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, salută prezenţa actorilor la Bâlea Lac.


"O dată în plus locaţiile superbe din judeţul Sibiu ne reamintesc cât de impresionantă este natura şi că nimeni nu poate rămâne indiferent în faţa unor asemenea frumuseţi", a declarat, pentru AGERPRES, Daniela Cîmpean.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel