Willem Dafoe dezvăluie cum a reușit să țină secretă revenirea sa în Spider-Man: Mă îmbrăcau cu o mantie neagră și mă puneau mereu într-o mașină cu geamuri întunecate

Data actualizării: | Data publicării:
Willem Dafoe, captură video YouTube
Descriere foto: Willem Dafoe, captură video YouTube

Willem Dafoe a declarat că a fost nevoit să facă eforturi mari pentru a păstra secretă revenirea sa în rolul lui Green Goblin/Norman Osborn în "Spider-Man: No Way Home" în timpul filmărilor. 

Willem Dafoe a fost nevoit să poarte o mantie, să meargă în mașini cu geamuri fumurii și să evite să iasă în public pentru a păstra secret  rolulul său din "Spider-Man: No Way Home

"Când mă duceam pe platou, mă îmbrăcau cu o mantie neagră și mă puneau mereu într-o mașină cu geamuri întunecate și nu voiau să mă plimb prin niciun loc, pentru că nu voiau ca cineva să știe că sunt în oraș pentru a face un film", a declarat Dafoe în timpul unei apariții virtuale la emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" de pe NBC.

"Și nu credeam că va funcționa, dar, de fapt, a funcționat", a adăugat Dafoe, care l-a interpretat pe iconicul personaj negativ în trilogia Spider Man a lui Sam Raimi, lansată între 2002 și 2007.

 

"Și doar cu puțin timp înainte de lansarea filmului, au început să facă un fel de aluzie  în trailere", a spus el. "Așa că, a fost mișto".

Primul trailer pentru "Spider-Man: No Way Home", care marchează cea de-a șasea apariție a lui Tom Holland în rolul titularului web-slinger de la Marvel, a fost lansat în august. 

Trailerul arăta cum vizitatori din alte universuri intră în lumea lui Holland după ce o vrajă făcută de Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), menită să îi facă pe toți să uite că Peter Parker este Spider-Man, merge prost.

Ca urmare, răufăcătorii din francizele independente ale lui Tobey Maguire și Andrew Garfield cu Spidey - precum Green Goblin al lui Dafoe și Doc Ock al lui Alfred Molina - apar în acest univers. 

Cel de-al doilea trailer, lansat trei luni mai târziu, îl arăta pe Spider Man al lui Holland confruntându-se, de asemenea, cu Șopârla lui Rhys Ifans din "The Amazing Spider-Man", cu Electro al lui Jamie Foxx din "The Amazing Spider-Man 2" și cu Sandman al lui Thomas Haden Church din "Spider-Man 3" al lui Sam Raimi.

 

Holland a vorbit anterior despre prima sa întâlnire cu Dafoe pe platoul de filmare al filmului "NWH", în timpul unui eveniment de lansare a trailerului din Los Angeles, potrivit Insider. 

"M-am cam ciocnit de acest tip în mantie și am zis: "Ai grijă, amice"", a spus Holland. "Și-a dat jos gluga și aproape că m-am speriat foarte tare. Am fost ca și cum aș fi zis: 'Oh, Doamne! Spiridușul e aici"."

În interviuri, Dafoe a explicat că a fost de acord să își reia rolul atâta timp cât nu va fi un "cameo de putere". Veteranul actor a insistat să-și facă singur  cascadoriile pentru film.  

De la lansarea filmului, pe 17 decembrie, fanii au lăudat interpretarea lui Dafoe, unii spunând că acesta și-a depășit prestația din urmă cu aproape două decenii. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel