Will Smith primește încă o serie de vești rele pentru cariera sa, în urma palmei de la Oscar

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Instagram, Will Smith
Descriere foto: Captură video Instagram, Will Smith

Will Smith are parte, în continuare, de vești proaste, după gestul pe care l-a făcut la Oscar.

Will Smith resimte, în continuare, consecințe după gestul pe care l-a făcut la Premiile Oscar, unde l-a pălmuit pe Chris Rock.

Actorul din Men in Black și-a suspendat o serie de proiecte în urma incidentului șocant, iar spectacolul "Roku", produs de Will nu a fost reînnoit pentru încă un sezon. 

Deși publicațiile străine au relatat faptul că anularea nu are "nimic de-a face cu incidentul de la Oscaruri", aceasta vine într-un moment dificil pentru starul de la Hollywood.

Mai mult, potrivit Hollywood Reporter, Netflix a întrerupt și producția filmului "Fast and Loose", în care Will Smith urma să joace rolul unui șef al crimei, care își pierde memoria. 

De asemenea, publicația a relatat faptul că Sony a întrerupt dezvoltarea filmului "Bad Boys 4", iar Apple TV+ nu vrea să comenteze despre evoluția filmului "Emancipation", care urmează să fie lansat în 2022, potrivit hellomagaine.

Reacția Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, după gestul făcut de artist

În urma incidentului șocant de la Oscaruri, lui Will Smith i s-a interzis accesul la orice eveniment al Academiei pentru următorul deceniu. 

De asemenea, Academia a publicat o declarație în care își cere scuze pentru modul în care a fost gestionată situația.

"Dorim să ne exprimăm recunoștința profundă față de domnul Rock pentru că și-a păstrat calmul în circumstanțe extraordinare. De asemenea, dorim să le mulțumim gazdelor noastre, nominalizaților, prezentatorilor și câștigătorilor pentru prestanța și grația de care au dat dovadă în timpul transmisiunii noastre,", a fost declarația scrisă de Academie.

Reacția actorului, după decizia Academiei

Când actorul a demisionat din Academia de Arte și Științe Cinematografice, a transmis și un mesaj emoționant despre acțiunile sale. 

"Am răspuns direct la notificarea de audiere disciplinară a Academiei și voi accepta pe deplin toate consecințele pentru comportamentul meu. Acțiunile mele la cea de-a 94-a prezentare a premiilor Oscar au fost șocante, dureroase și de neiertat. Lista celor pe care i-am rănit este lungă și îi include pe Chris, familia sa, mulți dintre prietenii mei dragi și cei dragi, toți cei prezenți și publicul global de acasă. Am trădat încrederea Academiei.

I-am privat pe ceilalți nominalizați și câștigători de oportunitatea de a sărbători și de a fi sărbătoriți pentru munca lor extraordinară. Am inima frântă. Vreau să pun din nou accentul pe cei care merită atenție pentru realizările lor și să permit Academiei să se întoarcă la munca incredibilă pe care o face pentru a sprijini creativitatea și măiestria artistică în film.

Așadar, demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte și Științe Cinematografice și voi accepta orice alte consecințe pe care consiliul de administrație le va considera adecvate. Schimbarea necesită timp și mă angajez să depun eforturi pentru a mă asigura că nu voi mai permite niciodată ca violența să depășească rațiunea.", a fost declarația făcută de Will Smith.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel