Will Smith, declarații controversate din căsnicia cu Jada Pinkett Smith: „Mariajul nu poate reprezenta o închisoare”

Data publicării:

Will Smith a uimit pe toată lumea cu ultimele sale declarații despre căsnicia lui.

Will Smith și Jada Pinkett Smith sunt căsătoriți din anul 1997 și au doi copii minunați împreună, pe Jaden și Willow. Cuplul a ținut mereu prima pagină a ziarelor din cauza unor aventuri amoroase avute chiar de Jada Pinkett Smith cu un tânăr în vârstă de 27 de ani. Chiar anul trecut, când s-a zvonit despre infidelitățile soției sale, Will Smith a declarat că nu doar ea a avut relații de acest gen. 


Will Smith susține că familia lor nu se bazează pe conceptul de monogamie, mai ales că partenera lui a crescut într-o familie în care căsnicia era privită dintr-un alt unghi. 


„Jada nu a crezut niciodată într-o căsnicie convențională. A avut în familie membrii care au avut acest tip de relații. A crescut într-un mod diferit față de ceilalți”, a declarat Will Smith în cadrul unui interviu acordat revistei GQ


Actorul spune că soția lui a crescut într-o familie cu reguli diferite, iar caeastă libertate pe care și-au oferit-o unul altuia i-a ajutat să treacă mai ușor peste perioadele dificile din căsnicie. 

 


"Ne-am acordat reciproc încredere și libertate, cu convingerea că fiecare trebuie să își găsească propriul drum", a adăugat el. "Iar căsătoria pentru noi nu poate fi o închisoare. Și nu sugerez drumul nostru pentru nimeni... Dar experiențele, libertățile pe care ni le-am oferit unul altuia și sprijinul necondiționat reprezintă, pentru mine, cea mai înaltă definiție a iubirii."


Will a dezvăluit, de asemenea, că cei doi au îndurat certuri intense timp de ani de zile, înainte să ia decizia împotriva monogamiei, lucrurile ajungând chiar la un "punct de ruptură" până la aniversarea a 40 de ani a Jadei, în 2011. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel