Will Smith, decizie radicală, după incidentul de la Premiile Oscar: Voi accepta orice consecinţe

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Instagram, Will Smith
Descriere foto: Captură video Instagram, Will Smith

După ce și-a cerut public scuze, pentru gestul la care a recurs la Premiile Oscar, Will Smith a mai luat încă o decizie radicală.

Will Smith a decis să demisioneze din Academia Oscarurilor după ce l-a pălmuit pe actorul de comedie Chris Rock în timpul ceremoniei de premiere de anul acesta, a declarat într-un comunicat actorul laureat cu premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin, transmite sâmbătă AFP.

"Acţiunile mele la cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Academiei au fost şocante, dureroase şi de nescuzat", a scris Will Smith în textul citat de diferite media specializate de la Hollywood.

"Lista celor pe care i-am rănit este lungă şi îi include pe Chris, familia lui, mulţi dintre prietenii mei dragi şi apropiaţi, toţi cei care au fost în public sau (au privit) de acasă", a scris actorul în vârstă de 53 de ani.

"Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice consecinţe pe care consiliul de administraţie le va considera potrivite", a spus el.

"Am trădat încrederea Academiei. Am privat alţi candidaţi şi câştigători de şansa de a sărbători munca lor extraordinară. Am inima zdrobită", şi-a exprimat regretul Will Smith.

Academia Oscarurilor a iniţiat o procedură disciplinară împotriva artistului. Consiliul său de administraţie a informat că se va întruni pe 18 aprilie pentru a decide asupra cazului şi a unor eventuale sancţiuni., notează Agerpres.

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Oscar

Chiar înainte să acorde premiul pentru cel mai bun lungmetraj documentar, prezentatorul Premiilor Oscar, Chris Rock, a făcut o ironie la adresa soției lui Will Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, apare în public cu craniul complet ras începând de anul trecut după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

"Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!", a fost reacția lui Will Smith la adresa lui Chris Rock, iar producătorii postului TV ABC au întrerupt imediat sunetul întregii transmisiuni.

Will Smith, la un pas să fie arestat, după palma de la Oscar

Producătorul Will Packer a fost prezent alături de Chris Rock când poliţia a venit să vorbească cu el după incident."Noi suntem pregătiţi să îl luăm chiar acum, puteţi depune plângere, îl putem aresta", i-au spus aceştia comediantului, a declarat Will Packer pentru televiziunea ABC.

Când poliţia a terminat de explicat opţiunile care i s-au oferit şi au întrebat "Vrei să face ceva?", el a răspuns "nu", a continuat producătorul.

De duminică seară, poliţia din Los Angeles a anunţat că Chris Rock a refuzat să depună plângere şi nu există nicio urmărire penală în acest stadiu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel