What`s Up a clacat într-o emisiune TV. Artistul a izbucnit în plâns: „Stau în colț ca un câine. Sunt supărat pe viață”

Data publicării:
Sursa foto: What s Up, captură Tv/ Antena 1 Poftiți la târg
Descriere foto: Sursa foto: What s Up, captură Tv/ Antena 1 Poftiți la târg

What`s Up nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns, în cadrul emisiunii  „Poftiți pe la noi: Poftiți la târg”

În cel de-al doilea episod de la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, din 6 decembrie 2022, ceea ce a început cu o sarcină distractivă s-a terminat cu lacrimi pentru What's UP. Cântărețul trebuia să construiască macheta unei case, alături de partenera sa de echipă, Jo. Pentru că nu a fost mulțumit de ceea ce ieșea, cântărețul a început să țipe la Jo. 

Ulterior, artistul nu s-a mai putut abține și a răbufnit. What`s Up și-a dat lavariera jos și era hotărât să părăsească emisiunea. Nea Mărin a fost cel care l-a calmat pe artist și l-a convins să se întoarcă înapoi. 

What`s Up nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns

Artistul a spus, cu cohii în lacrimi, că este sătul ca el să ajute pe toată lumea, însă nimeni să nu se intereseze de starea sa. Acesta s-a declarat dezamăgit de colegii săi. 

„Așa e tot pământul ăsta. M-am sătura de el. Eu vorbesc cu toată lumea, împac pe toată lumea, încerc să-i ajut pe toți, dar frații mei se întorc ca doi mândrii, stau într-un colț ca un câine și pe mine nu mă întreabă nimeni ce am. M-a supărat viața, sunt supărat pe viață. Nimeni nu mai e bun cu nimeni. Sunt sătul. 

M-au supărat oamenii, răutatea în sine. Nu mai pot, am obosit. Am prea mulți ani de când mă plimb pe scene, la TV. Râd de mine când le zic să fie om cu om, nu costă niciun leu. Râde lumea de mine când vorbesc de bine și când dau de greu sunt singur. Când îți e bine, toți sunt cu tine, când îți este rău ești într-un colț singur și te uiți la stele, poate vorbește Dumnezeu. 

Când lumea are o problemă, eu mă duc la ei să-i încurajez să treacă peste, iar când dau și eu o dată de greu, nu vine nimeni. E normal să nu vină nimeni? Am și eu problemele mele. Nu pot ca eu să ajut pe toată lumea și pe mine nimeni. Sunt și eu om. ”, a spus What`s Up, cu ochii în lacrimi. 

Ce a spus Liviu Vârciu despre reacția artistului

„Suferă puțin What`s Up. Nu știu exact ce probleme are, dar nu este deloc bine. Probabil undeva pe acasă există o problemă pe care nouă nu ne-a spus-o și suferă. La un moment dat cred că a clacat și au ieșit sentimentele. Până la urmă suntem oameni și e normal să clachezi, e normal să o iei razna. ”, a spus Liviu Vârciu. 

What`s Up s-a confrunat cu probleme de sănătate, în trecut

Anul trecut, What`s Up a declarat, în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", că trece prin momente grele din punct de vedere al sănătății și că va lua o pauză, pentru a se interna în spital. 

"Ideea e următoare, îți zic ceva ce nu am spus nimănui, e prima oara când zic asta, nu știu cât mai stă What`s Up printre noi. Știu că sună urât, dar o fac ca la știri. De la 14 ani am stat pe drumuri, am alergat și dorm câte trei ore pe noapte de când mă știu. (...) Nu prea dorm pentru că mă stresez..

Am făcut niște analize și mi-au spus că am inima mărită, nu că mărită, la limita superioară. Pun patos în tot ce fac și dorm prea puțin. Și mi-au zis că pocnește inima. O să fug un pic prin Europa, nu vă zic unde, am găsit un spital care poate să mă ajute și să îmi revin. Trebuie să iau o pauză, voi pleca pe 29 luna asta și ne vedem pe 8 februarie, când sper să mă întorc bine.", a spus artistul la Antena 1. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel