What's Up și-a îngrijorat fanii după ce a transmis un mesaj dubios. Ce se întâmplă cu artistul: ”Sper să nu fie ultimul drum”

Data publicării:

What's Up a decis să plece din țară. Artistul și-a îngrijorat fanii, susținând că speră ca acesta să nu fie ultimul său drum. 

What's Up este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Piesele lui au ajuns întotdeauna la inimile fanilor săi, dar și în cele mai înalte topuri muzicale. Deși este o persoană extrem de activă și mereu cu zâmbetul pe buze, recent, vedeta și-a îngrijorat faniicu ultimul mesaj pe care l-a postat pe contul său de Instagram. Mai exact, What's Up s-a fotografiat în aeroport, alături de mai multe valize, semn că a plecat din țară.

Alături de postare, artistul a scris și un mesaj în care le-a transmis fanilor că se vor revedea curând. ”Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând ”, a scris What's Up în descriere. 

Dar asta nu e tot! What's Up a scris un alt mesaj la Insta Story, cu care și-a pus fanii pe gânduri. Se pare că artistul traversează o perioadă mai grea, acesta fiind și motivul pentru care a decis să plece din România. Mai mult decât atât, cântărețul le-a transmis fanilor că speră ca acesta să nu fie ultimul său drum, lucru care i-a îngrijorat serios pe cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

”Vă pup, vă iubesc, plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum...”, a mai scris artistul pe rețelele de socializare.

What's Up s-ar fi despărțit de Alice Badea

Deși în urmă cu ceva timp, What's Up  și Alice Badea s-au împăcat și aveau planuri de nuntă, se pare că lucrurile nu au mers bine între ei. Cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, semn că au pus capăt relației, însă până acum, cei doi nu au confirmat acest lucru.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by What's UP (@whatsup_uasap)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel