What's Up se confruntă cu probleme de sănătate. Ce i-a interzis medicul artistului

Data publicării:

What's Up și-a îngrijorat fanii după ce le-a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul le-a dezvăluit și ce i-a interzis medicul.

What's Up trece prin momente grele. Artistul le-a dezvăluit fanilor pe rețelele de socializare că se confruntă cu probleme serioase de sănătate. 

Ajutat de iubita lui, Alice, artistul le-a mărturisit fanilor că trece prin momente delicate, iar din cauza unor probleme trebuie să facă pauză vocală șase zile. Mai mult decât atât, artistul are de urmat și un tratament recomandat de medic.

What's Up  le-a transmis fanilor că starea lui este una bună, însă medicul i-a interzis să mai vorbească. Deși situația nu este una roz, artistul s-a amuzat pe seama acestui lucru spunând că în toată treaba asta, vecinii lui vor fi cei mai fericiți.

''Am intrat în pauză vocală pentru șase zile. P.S. motiv de bucurie pentru vecinii mei'', a scris What's Up  pe rețelele de socializare.

Alice este cea care are acum grijă de artist, iar în ciudat celor întâmplate în trecut, cei doi se înteleg de minune.

''O să-mi fie dor să te aud. Te iubește mamaia. Pot să fiu eu vocea ta de aici înainte?'', a spus Alice pe Instagram, în timp ce îl filma pe What's Up.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel