What’s UP, motivul pentru care nu poate avea permis de conducere: „Sunt dependent de...”

Data publicării:
Sursa foto: Whats UP, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Whats UP, instagram

What’s UP a dezvăluit motivul pentru care nu poate avea permis de conducere.

What’s UP recunoaște că nu poate avea niciodată permis de conducere, deoarece este dependent de taxi. Pe lângă acest lucru, artistul a precizat că nu vede foarte bine, nici cu ochelari, acesta fiind, de fapt, principalul motiv.

What’s UP, motivul pentru care nu poate avea permis de conducere

„Având în vedere că nu am carnet, sunt dependent de taxi, practic Dumnezeu mi-a dat piesa asta pentru că știa că nu o să am carnet niciodată, pentru că nu văd prea bine. De fiecare dată când iau taxiul primesc gluma asta: „Pot să te plimb pe unde vreau?”, și mereu trebuie să-i rog frumos să mă ducă acasă. Mă mai plimbă câteodată, alteori mă lasă acasă.”, a declarat What’s UP pentru click.ro

Întrebat dacă nu poate rezolva problemele la ochi, artistul a mărturisit că se poate face ceva, însă consideră că Dumnezeu le aranjează fix așa cum trebuie. Totodată,  What’s UP recunoaște că este o persoană agitată și nu vrea să facă probleme pe șosele. 

Ba da, dar atât timp cât Dumnezeu m-a lăsat așa, încerc să nu mă pun contra și să schimb părerea Domnului, el știe mai bine de ce m-a lăsat fără un ochi. Sunt un om foarte agitat și decât să fac vreo belea cu mașina pe stradă mai bine stau cuminte.

Cum e viața sentimentală a artistului în prezent

Artistul a mărturisit că, în prezent, se focusează pe cariera muzicală și consideră că lucrurile se întâmplă așa cum vrea, și când vrea Dumnezeu. 

„Am avut o relație lungă, de 9 ani, între 20 și 29 de ani, și la final s-a terminat pentru că nu ne mai potriveam energetic și mi-am dat seama că sunt la a doua tinerețe iar următorii 10 ani vreau să-i petrec în studio. Și când o vrea Dumnezeu o să-mi refac și viața personală, dar momentan merg toate către muzică.”, a mai spus artistul, pentru sursa menționată mai sus. 

Artistul a precizat și cum trebuie să fie femeia de lângă el. 

Nu ar trebui să arate cumva, ar trebui să aibă sufletul blând și să fie înțelegătoare pentru că eu sunt un om foarte vulcanic și atunci când explodez, dacă comentează cineva în capul meu iau foc mai tare. Deci femeia perfectă pentru mine este aceea care mă înțelege când am gura mare pentru că pur și simplu nu zic din suflet ci doar mă pierd cu firea, dar în rest sunt un om foarte iubitor și foarte darnic, dau toată energia mea tuturor celor din jur și mai ales femeii cu care îmi împart viața.”, a mai spus artistul. 

What’s UP: „Când o vrea Dumnezeu, o să ajungem și în America”

Artistul recunoaște că și-ar dori să aibă o colaborare cu Snoop Dogg.

„Eu sper ca într-o zi să ajungem și acolo. L-am văzut într-o zi că asculta Florin Salam și dansa pe internet și m-am bucurat că până în  America a ajuns artistul nostru iubit de o țară întreagă. E ceva foarte greu să fii ascultat de Snoop Dogg. Poate facem și o colaborare, i-am scris un referen lui Florin Salam în engleză din piesa pe care dansa Snoop Dogg. Când o vrea Dumnezeu, o să ajungem și în America,  poate avem și o discuție, până atunci visam!„, a mai spus cântărețul. 

Citește și: Radu Ille a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul: "Am lucrat timp de 8 ani în mină, unde am văzut și sânge..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel