Westernul ''The Harder They Fall'', coprodus de Jay-Z, a deschis Festivalul de Film de la Londra

Jay-Z, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jay-Z, sursa foto Instagram

Cu Idris Elba în fruntea unei distribuţii impresionante de actori de culoare şi cu Jay-Z printre producători, westernul "The Harder They Fall", care va fi lansat pe 3 noiembrie pe Netflix, a deschis miercuri seară ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Londra, un eveniment organizat de British Film Institute.

Filmul, care marchează debutul cineastului londonez Jeymes Samuel în calitate de regizor, are ca protagonişti o pleiadă de actori de culoare, care interpretează personaje istorice reale din Vestul Sălbatic, implicate într-o intrigă fictivă.

Jeymes Samuel, care este coproducător şi coautor al scenariului original, l-a distribuit pe Idris Elba, prietenul său de multă vreme, în rolul lui Rufus Buck, un bandit violent şi temut în epocă.

Regizorul britanic, în vârstă de 42 de ani, care este totodată cantautor şi producător muzical, a colaborat anterior cu Jay-Z la coloana sonoră a filmului "The Great Gatsby" în 2013.

"E interesant că Jay-Z este un mare cinefil", a declarat Jeymes Samuel. "Când oamenii se gândesc (la) numele de Jay-Z, ei se gândesc automat la muzică", însă el are o vastă cunoaştere a westernurilor şi "a cinematografiei în general", a adăugat Jeymes Samuel.

Pentru "The Harder They Fall", Jeymes Samuel a reunit, potrivit spuselor sale, o "distribuţie de vis", cu actriţa-regizoare Regina King în rolul partenerei lui Buck şi cu Jonathan Majors în cel al rivalului acestuia, Nat Love.

LaKeith Stanfield, Zazie Beetz şi Edi Gathegi completează distribuţia acestei poveşti despre răzbunare, care se desfăşoară pe câmpiile Texasului.

În afară de cele trei proiecţii la London Film Festival şi de alte câteva în unele cinematografe americane, filmul "The Harder They Fall" va fi lansat pe Netflix în data de 3 noiembrie.

Cea de-a 65-a ediţie a British Film Institute London Film Festival se va închide pe 17 octombrie cu proiecţia lungmetrajului "The Tragedy of Macbeth", regizat de Joel Coen şi având-o în rolul principal feminin pe Frances McDormand, o actriţă premiată cu Oscar, relatează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 07 oct 2021, 12:40 | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience