Vremea se încălzește, apoi se răcește din nou. Meda Andrei, ANM: Temperaturile vor deveni preponderent negative

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Adam Chang
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Adam Chang

Meda Andrei, meteorolog ANM, a spus cum va fi vremea în zilele următoare.

Meda Andrei, meteorolog ANM, spune că începând de miercuri, vremea se răcește din nou. Este posibil ca începând cu acest sfârșit de săptămână temperaturile minime să devină preponderent negative.

"Astăzi este mai plăcut termic decât ieri. Temperaturile vor continua să crească și marți, atunci când în mare parte din țară vor fi temperaturi de peste 10 grade, iar în Lunca Dunării vor urca până la 16...17 grade. Miercuri, temperaturile încep să scadă, se apropie din nou de ceea ce ar trebui să avem în mod normal la această dată. Joi vom avea temperaturi asemănătoare cu cele de miercuri.

Vineri vom avea parte din nou de o ușoară încălzire, iar apoi, sfârșitul de săptămână să vină cu temperaturi mai scăzute, în general între 6 și 10...11 grade. Foarte posibil ca la sfârșit de săptămână și la începutul săptămânii următoare temperaturile minime să devină preponderent negative.

Află pe DC NEWS unde va ningeGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience