Vremea de Florii și de Paște. Elena Mateescu, ANM: Temperaturi maxime de până la 24 de grade

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Rod Long
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Rod Long

Elena Mateescu, directorul general al ANM, a spus cum va fi vremea în perioada următoare.

Elena Mateescu, directorul general al ANM, a anunțat că vremea se va încălzi în perioada următoare, iar de Paște vom avea temperaturi maxime de până la 24 de grade.

"Fenomenele au fost deja în linii mari, vremea va intra într-un proces de încălzire ușoară, comparativ cu săptămâna pe care o încheiem, pentru că valorile de temperaturi la nivelul maximelor, de pildă mâine, de sărbătoarea Floriilor, se vor situa între 8 până la 17 grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia și Dobrogea. Totodată, și în Capitală mâine vom avea 15-17 grade. Minimele, de asemenea, vor fi unele pozitive în majoritatea regiunilor, exceptând depresiunile, -3 grade în zonele depresionare din estul Transilvaniei, cel mult 1-7 grade în restul țării. Vorbim și de posibilitatea ca mâine să consemnăm ploi la nivel local, la munte precipitații mixte.

Vremea de Paște

În perioada sărbătorilor de Paște vorbim de o vreme caldă în toate regiunile, în special în jumătatea de sud-est, cu maxime cuprinse în general de la 22 până la 24 de grade, inclusiv în Capitală vom avea o vreme caldă, unde așteptăm maxime termice de 22 până la 24 de grade și este posibil să vorbim și de posibilitatea ca la nivel local să mai consemnăm și precipitații în cantități nesemnificative. De altfel, la debutul săptămânii pe care o vom începe, mai ales în zilele de 11-12 aprilie, este posibil să consemnăm precipitații însemnate cantitativ, în special în jumătatea estică", a declarat Elena Mateescu.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel