Vremea de Crăciun. Alina Șerban (ANM), noi informații pentru perioada 24-25 decembrie: Temperaturi mai mari cu 9-10 grade față de normalul perioadei

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Frede Langlois
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Frede Langlois

Alina Șerban, meteorolog la Administrația Națională de Meteorologie, a prezentat prognoza meteorologică pentru perioada imediat următoare. 

Prognoza meteo pentru perioada sărbătorilor

”La momentul acesta nu pare că se va întâmpla ceva deosebit, pentru că ne aflăm sub incidența unei mase de aer cald care se deplasează și urmează să ocupe zona țării noastre, să determine temperaturi din ce în ce mai ridicate.

Vremea va fi caldă, pentru că, dacă ne raportăm la un normal al perioadei, temperaturile ce urmează vor fi cu mult mai ridicate. La momentul acesta, vorbim de temperaturi de -2, -3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, și cel mult 3-4  grade în partea de sud-vest a teritoriului, unde de regulă este mai cald”, informează Alina Șerban (ANM).

Temperaturi cu maxime de peste 10 grade Celsius 

”În perioada sărbătorilor, 24-25 decembrie, temperaturile maxime vor atinge și chiar vor depăși valori de 10 grade în partea de sud-vest a teritoriului. Acestea sunt mai mari cu 9-10 grade în mod normală la această perioadă”, a mai spus Alina Șerban.

Află pe DC NEWS cum va fi vremea în noaptea de AjunGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel