Vremea 21-26 februarie. Elena Mateescu (ANM), prognoza meteo: Temperaturi mai mari cu 10 grade faţă de normal. Vânt puternic

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Mark König
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Mark König

Elene Mateescu, director ANM, a oferit prognoza meteo pentru perioada 21-26 februarie.

"O vreme deosebit de caldă, mai ales pe parcursul zilei de marți şi miercuri, când, la scara întregii ţări, se vor înregistra valori de temperaturi între 9 până la 19 grade, inclusiv în Capitală - 18-19 grade. Vorbim de valori de temperaturi mai mari cu 10 grade faţă de normalul termic al unei ultime decade din luna februarie.

Joi, consemnăm o răcire chiar accentuată în jumătatea estică a ţării, acolo unde valorile de temperaturi nu vor mai depăşi 4 - 6 grade Celsius, ceea ce înseamnă că acestea se vor apropia de normele specifice datei din calendar, în timp ce în partea de vest, sud-vest şi centru a ţării rămân valori între 10-16 grade Celsius.

Sfârşitul de săptămână - zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, mai ales sâmbătă şi duminică -  va aduce din nou valori de temperaturi, în jumătatea sudică, între 10-19 grade", a spus Elena Mateescu, la Antena 3 CNN.

"Vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a unei luni februarie, aşa cum menţionam. Există o probabilitate foarte mică să mai avem zăpadă în zonele mai joase de relief. Trebuie să menţionăm, însă, intensificările de vânt care rămân de interes, până marţi inclusiv, chiar miercuri.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel