„Vorbește Lumea” are o nouă prezentatoare. După Cosmina Păsărin, o nouă vedetă se alătură echipei

Data publicării:
Anamaria Ionescu, foto Pro TV
Descriere foto: Anamaria Ionescu, foto Pro TV

Formatul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la ProTV, s-a mărit în ultima vreme. După plecarea Lorei, Cove a umplut platoul cu un număr impresionant de vedete. Astăzi, echipa are un nou component. 

O nouă săptămână s-a încheiat alături de cea mai tare gașcă a verii! După ce Sore și Jorge au făcut parte din echipă, săptămâna trecută, Cosmina Păsărin a fost alături de Cove, Theo Rose, Viviana Sposub, Veverița și Coțofană și s-a distrat alături de ei. 

Vineri, în ultima zi în gașcă, Cosmina a cântat alături de Viviana, Theo Rose și Veverița una dintre cele mai cunoscute piese românești: Inima mea bate, iar Cove a ținut să-i mulțumească pentru perioada petrecută împreună: ”Cosmina, îți mulțumesc tare mult pentru această săptămână. Ești o parteneră extraordinară și abia aștept să ne regăsim în platoul acesta de emisiune”. 

De astăzi, în gașca verii se alătură Anamaria Ionescu! După ce de-a lungul sezonului, aceasta a adus unele dintre cele mai interesante materiale din domeniul design-ului interior, Anamaria este decisă să se distreze la maximum în fiecare zi, de la 10:30, alături de colegi și cei de acasă. 

Încântată de noua provocare, Anamaria declară: ”Sunt locuri în care te simți bine din primul moment și ți se confirmă sentimentul pe parcurs. Întotdeauna mă simt bine alături de echipa Vorbește Lumea, sunt oameni pe care îi cunosc de foarte mult timp și cu care acum sunt onorată să lucrez. Pentru mine, televiziunea este parte din viața mea, nu am regretat niciodată că am făcut pasul către ea și acum iată că revin, de data aceasta, ca prezentator al unei emisiuni de divertisment, plină de dinamism și culoare, din care oamenii își iau energia pentru o zi de lucru sau de vacanță”.


Schimbări MAJORE la Vorbește lumea. LORA, înlocuită de o armată de vedete
 

Gabriel Coveșanu nu are deloc noroc la colege de platou. Adela Popescu, fosta sa colegă, a părăsit emisiunea de trei ori până acum, de fiecare dată în concediu de maternitate. 

La prima sarcină a Adelei, cântăreața Sore i-a luat locul prezentatoarei Tv. La scurt timp, aceasta a rămas însărcinată și a trebuit să plece și ea în concediu de maternitate.

Acela a fost primul moment în care Lora s-a alăturat echipei și i-a ținut locul Adelei, până aceasta reușit să revină la serviciu. 


Nici bine nu s-a întors Adela la emisiune, că a rămas din nou însărcinată. Producătorii au apelat din nou la frumoasa Lora, care a prezentat emisiunea alături de Cove, timp de 5 luni. 

Luna trecută, artista a anunțat că se retrage de la cârma emisiunii Tv, fiind nevoită să se ocupe de cariera muzicală. 

 

 

Gabriel Coveșanu a anunțat în urmă cu o lună noua echipă a emisiunii

 

”Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca.”, a spus Gabriel Coveșeanu în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la ProTv.

În ajutorul lui Cove, în platoul Vorbește Lumea,  au venit  Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel