„Vom rescrie modalitatea de a face reality show”. Andreea Mantea, prezentatoarea unei noi emisiuni

Data publicării:
Andreea Mantea, foto Kanal D
Descriere foto: Andreea Mantea, foto Kanal D

Andreea Mantea va fi prezentatoarea unui nou dating show produs de Kanal D: “Casa iubirii”!

“Vom rescrie modalitatea de a face reality show”

  Dragostea revine la Kanal D, de această dată prin intermediul unui dating show impresionant, o experienţă cu totul nouă pentru telespectatori: “Casa iubirii”! Andreea Mantea va fi prezentatoarea acestei emisiuni inspiraţionale şi omul plin de empatie care le va fi alături concurenţilor aflaţi în căutarea sufletului pereche, într-o călătorie plină de provocari.

 

“Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, , şi sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea.  Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane. Sunt nerăbdătoare să  trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă  călătorie”, a declarat Andreea Mantea. 

Producţia, realizată integral de Kanal D, va fi una de anvergură şi va fi filmată în Bucureşti, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevarată casă, care să raspundă nevoilor reale ale participanţilor la acest reality show. Constructia, unică în România, a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii impresionante.

Andreea Mantea te invita in “Casa iubirii”, locul unde emoţiile uriaşe, întâmplările cotidiene, dialogurile cu sens îşi vor face loc pentru ca telespectatorii sa aibă parte de o experienţă memorabilă.

 

„Sunt nevinovați, speriați și au nevoie de orice fel de ajutor”. Andreea Mantea, apel DISPERAT. Vedeta sare în ajutorul refugiaților din Ucraina

Andreea Mantea a făcut apel la fanii de pe rețelele de socializare, pentru a se mobiliza și a strânge ajutoare pentru refugiații din Ucraina. 

”De azi dimineață, alături de câțiva prieteni și alături de câteva cunoștințe, încercăm să strângem ce credem noi că este necesar pentru vecinii noștri din Ucraina, pentru rufugiați. Facem pachete cu ce considerăm noi că au nevoie și din ceea ce vedem la televizor și din ce ne mai spun ce-i pe care îi avem acolo, mai aproape. Strângem pături, perne, geci, strângem căciuli și, în special, pentru mămicile cu copii, lapte praf, scutece, produse de îngrijire”, a spus Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

Andreea Mantea: Dar din dar se face Rai


„Las aici acest mesaj pentru că nu se știe niciodată cum din puținul fiecăruia se poate strânge ceva foarte necesar pentru acești oameni. Sunt oameni nevinovați, extrem de speriați, care chiar au nevoie de ajutor. Atât cât puteți, dacă vreți, eu o să vă las o adresă de la parohia unui preot, preotul Bogdan de lângă Iași. Strada Codrilor, nr. 253, sat Hlincea, comuna Ciurea, județul Iași, preot Mihalachi Bogdan Iulian, 0765485358. Acolo se strâng toate pachetele și ulterior vom merge să le împărțim. Dacă vreți, nu vă cer, dacă simțiți să faceți asta, de ce nu? Din puținul fiecăruia dintre noi o să se strângă foarte multe lucruri. Dar din dar se face Rai. Din inimă, suntem alături de cei refugiați. Sunt nevinovați, speriați și au nevoie de orice fel de ajutor”, a completat vedeta Kanal D



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel