Vloggerița Mimi, de URGENȚĂ pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu tânăra

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mimi, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mimi, instagram

Mimi a ajuns de urgență la spital. Vloggerița a fost pusă imediat pe perfuzii. 

Mimi se numără printre tinerele vloggerițe, care fac furori în mediul online. Aceasta are sute de fani, care o urmăresc și care o apreciază. Recent, tânăra a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat o durere insuportabilă de stomac. După câteva investigații, medicii au decis să o pună pe perfuzii, astfel că a fost nevoită să petreacă mai multe ore pe patul de spital. 

Mimi le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că se simte mai bine și că totul ar fi fost din cauza unui somon bio pe care l-a mâncat. 

"Am primit sute de mesaje, vă mulțumesc din suflet pentru grijă și susținere. Zilele trecute am mâncat un peștișor radioactiv  l-am gătit în casă, era un somon bio, nu mă asteptam sa fie ceva in neregula cu el dar relația mea cu peștii se încheie aici pentru o perioada lunga de timp. Am stat la perfuzii pana la 5 dimineața, am plans de durere de stomac, a fost groaznic și încă nu mi-am revenit complet. Aveți grija ce mâncați, aveți grija de voi!", a scris Mimi pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mimi (@mimimp)

Mimi a suferit enorm în urma despărțitii de Sebastian Dobrincu 

Mimi, în vârstă de 23 de ani, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Sebastian Dobrincu. Relația lor a ajuns însă la final, iar tânăra a căzut într-o depresie cruntă, care a dus-o în punctul în care s-a gândit să se sinucidă. 


Mimi a fost invitata lui Cătălin Măruță în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, acolo unde a vorbit despre acea perioadă neagră din viața ei. Tănăra spune că s-a îndrăgostit la prima vedere de Sebastian Dobrincu.

"Cand ne-am intalnit, a fost un moment magic. Cand m-am uitat in ochii lui, primul meu gand a fost "o sa-l iubesc pe baiatul asta ca o nebuna". Si ca o nebuna l-am iubit", a spus Mimi în cadrul podastului de pe YouTube. 


Deși era îndrăgostită nebunește de Sebastian, vedeta spune că relația lor a început să aibă probleme, astfel că au ajuns să se despartă. Durerea ei cea mare a fost faptul că fostul ei iubit a început să se afișeze imediat cu o altă persoană, mai exact, cu artista Ioana Ignat, fapt care i-a adus și mai multă frustrare vloggeritei, care s-a simțit extrem de trădată. Ea spune că afaceristul a evitat să se afișeze cu ea în timpul relației, făcând-o să se considere insuficientă pentru el. 

"A devenit o relatie serioasa, apoi au inceput sa apara problemele. Eu simteam ca el s-a indragostit de altcineva, iar el spunea ca era doar in capul meu. Cand a aparut in presa cu ea, pe mine m-a ranit foarte tare, pentru ca au aparut articole cum ca eu as fi fost o relatie pasagera pentru el. Ca am fost inlocuita, parasita. Normal ca m-a durut. Eu nici nu terminasem de plans dupa relatie si el deja era fericit cu altcineva. A fost foarte greu", a completat Mimi.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel