Vlăduța Lupău, noi detalii despre starea ei de sănătate. Vedeta este internată în spital

Data actualizării: | Data publicării:

Vlăduța Lupău și-a îngrijorat fanii după ce i-a anunțat că a ajuns pe mâinile medicilor. Care este starea de sănătate a artistei?

Vlăduța Lupău se află în aceste momente internată în spital. Încă de ieri, artista și-a anuțat fanii de pe Instagram că ajuns pe mâinile medicilor, chiar dacă nu a spus și din ce cauză. 


”Bună dimineața, am făcut acest story pentru ca rareori este dat să mă vedeți pe story la această oră și cred că...cam atât pe ziua de azi”, le-a spus Vlăduța Lupău fanilor de pe Instagram. 

 


Vlăduța Lupău a postat și o fotografie în care apare complet echipată, cu bonetă și halat, dar și cu masca de protecție la gură. Artista le-a arătat urmăritorilor și branula, semn că lucrurile sunt destul de complicate. 

 


În ultima fotografie publicată pe rețelele de socializare, artista i-a asigurat pe fani că totul este în regulă, chiar dacă este vizil că starea ei de sănătate nu este tocmai bună. 


„Mulțumesc pentru mesaje! Sunteți minunați. Sunt bine și într-o zi o să vă povestesc despre ziua de azi”, a scris Vlăduța Lupău la InstaStory. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel