Vlăduța Lupău, în doliu. Artista a pierdut o persoană apropiată: "Viața se termină când nu ne așteptăm"

Data publicării:
Vlăduța Lupău, instagram
Descriere foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău trece prin momente grele, după ce o persoană dragă din viața ei a trecut în neființă.

Vlăduța Lupău a primit cea mai tragică veste, chiar în prag de sărbători. Îndrăgita interpretă de muzică populară a pierdut una dintre persoanele dragi din viața ei, în urma unui accident rutier, conform celor spuse chiar de artistă.

Vlăduța Lupău, în doliu înaintea Anului Nou

Chiar în plină sărbătoare, Vlăduța Lupău a primit tragica veste că mama unui prieten foarte apropiat al artistei a decedat în urma unui accident rutier. La scurt timp după aflarea veștii, vedeta a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare:

"Azi dimineață am primit o veste tulburătoare și anume mama unui bun prieten s-a stins din viață într-un accident rutier...Veșnică pomenire!", a scris îndurerată Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Această tragedie a făcut-o pe artistă să realizeze că viața este extrem de scurtă și că trebuie să ne bucurăm de ea cât de mult putem.

"Mi-am dat seama care sunt cu adevărat greutățile și necazurile în această lume și în această viață! Mi-am dat seama că suntem lăsați pe pământ și nu știm când plecăm...într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la el și atunci nu se mai poate schimba nimic! Mi-am dat seama că răutățile oamenilor sunt prea mari și făcute în mod gratuit...de ce?! Viața e scurtă, viața se termină fix când nu ne așteptăm și pe urmă rămân regretele.. inutile! Mi-am dat seama că atât eu, cât și multă lume am auzit că s-a plâns în acest an... de ce?! Pentru că uite...noi suntem sănătoși și suntem TOȚI! Mi-am dat seama că m-am supărat pentru răutățile oamenilor din comentarii însă nu m-am bucurat de toată munca depusă de mine în toți anii pe care îi am...Știu că este greu dar.... oameni buni, FIȚI BUNI! Prietene drag, acest necaz nu ți-l va alina nimeni... doar Dumnezeu!", a mai adăugat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel