Vlăduța Lupău, despre primii bani câștigați: Ca să ne scoatem motorina noi....

Data publicării:
Captură video Youtube/ Fain și Simplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Captură video Youtube/ Fain și Simplu cu Mihai Morar

Vlăduța Lupău primea foarte puțini bani de la părinți, în timpul facultății, fapt pentru care a încercat să mai câștige ceva în plus.

Vlăduța Lupău se bucură de un renume foarte mare în domeniul muzical, fiind una dintre cele mi îndrăgite artiste ale momentului. Chiar dacă acum nu duce lipsă de nimic, în copilărie aceasta spune că situația nu stătea deloc așa. Asta nu pentru că familia ei nu avea o situație bună materială, ci din cauza faptului că aceștia îi dădeau o sumă foarte mică de bani, cu ajutorul căreia trebuia să supraviețuiască o săptămână. 

"Nu am avut niciodată bani la discreție pe mână, deși părinții mei aveau o situație financiară destul bună. Mai mult de 50 de lei pe săptămână nu am avut niciodată de la ei până am terminat facultatea. Nu știu cine din ziua de azi s-ar descurca cu 50 de lei pe săptămână, nici atunci nu te descurcai, darămite acum. Motorina ne-o băga Șimleu – Cluj, Cluj – Șimleu, nu mai mult, ca să ne plimbăm prin Cluj. Ne punea mâncare de acasă, ca să ne ajungă luni, marți și miercuri, joi să trăim din cei 50 de lei, dacă era cazul și vineri înapoi acasă, după cursuri. Noi mai luam oameni la ocazie, să ne scoatem motorina, să mai facem 2-3 plimbări sau să mergem la un film. Mergeam o dată pe săptămână la un film, era 15 lei cu carnetul de student, la un suc, dar fără bacșiș la ospătari. Cam ăia erau banii.", a declarat Vlăduța Lupău în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Ce a făcut Vlăduța Lupău cu primii bani câștigați

Și dacă părinții nu îi ofereau ocazia să își cumpere obiecte vestimentare, lucru de care este pasionată orice fată, artista, imediat ce a câștigat mai mulți bani, s-a dus să își înnoiască garderoba.

"Când am mers în Italia, cu bursa facultății, stăteam la căminul plătit de ei, mâncam la cantina de acolo, și tot timpul când mergeam la masă îmi mai puneam câte o chiflă, câte ceva în ghiozdan, să am ce mânca și seara, dimineața. Când am început să câștig bani mai serioși îmi mai cumpăram și eu niște haine, dar nu scumpe, ci de la second, le știam pe toate din Cluj. După am cheltuit pe cântece și, după ce mi-am adunat mai mulți bani, mi-am luat un apartament.", a mai dezvăluit ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel