Vlăduța Lupău, decizie neașteptată, la scurt timp după ce a devenit mamă. Artista și Adi Rus nu mai fac nuntă: ”Nu mai rezist”

Data publicării:
Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău și Adi Rus au luat o decizie neașteptată, la scurt timp după ce artista a născut. 

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima dată. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. După două sarcini pierdute, vedeta a recunoscut că venirea pe lume a bebelușului i-a schimbat complet viața. 

Vlăduța Lupău și Adi Rus, fac botez, dar renunță la nuntă

La scurt timp după ce a născut, artista a decis să se întoarcă pe scenă. Cu toate astea, vedeta recunoaște că s-a acumulat foarte multă oboseală și îi este destul de greu. 

”Am o lipsă totală de somn de când am început să mersul iar la evenimente. Eu având o nepoțică mi se pare că va fi mai ușor, la un moment dat am zis că o iau pe pereți, că nu mai rezist. S-a schimbat viața, nu credeam. E cel mai greu și cel mai frumos lucru să crești un copil”, a spus Vlăduța Lupău în cadrum unei emisiuni TV..

Chiar și așa, Vlăduța Lupău se pregătește pentru încă un eveniment mare în familia sa, botezul micuțului Iair. Acesta va avea trei perechi de nași. 

”Pică într-o zi de marți (n.r botezul). De ce e marți? Pentru că toți artiștii nu pot în weekend, nici nașii, nu pot nici eu în weekend, fotbaliștii nu pot nici ei”, a mai spus artista.

 Pe invitația de botez, Vlăduța Lupău și Adi Rus au menționat că nu se mai căsătoresc religios. Cei doi amână sau anulează definitiv nunta. Evenimentul trebuia să aibă loc pe 30 aprilie 2020, însă cei doi l-au amânat din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID.

”Iair o să mă cheme și să nu aveți dileme de unde, numele e luat din Biblie. Mai am ceva să vă zic, mami și al meu tătic, nuntă nu vor să mai facă, doar botez și o să vă placă. Nu de alta, dar o să fie veselie, mare paranghelie, lăutari, muzică aleasă, o petrecere de clasă”, este mesajul ce se găsește pe invitația de botez a lui Iair, potrivit wowbiz.ro

Cum arată vila de lux în care se va muta Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău se va muta în curând cu întreaga familie într-o vilă de vis. Artista, care în urmă cu două săptămâni a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, este extrem de încântată de noua locuință care este aproape gata. Aceasta a fost în vizită în această locație pentru a vedea cum decurg lucrările și nu a putut să nu împărtășească acest moment de fericire și cu urmăritorii ei. Chiar dacă locuința nu este încă gata, vedeta nu s-a putut abține să nu posteze câteva fotografii din bucătărie, curte sau din living. Și, după cum era de așteptat, designeul este unul unic, de lux, artista apelând la ajutorul specialiștilor pentru a pune la punct fiecare detaliu. Celebra solista și partenerul ei de viață au început construcțiile în urmă cu un an, iar în curând cei trei se pot muta definitiv.

„Am fugit până la casă, unde nu am mai ajuns de două săptămâni și ceva. Și sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior. Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm. O să vă arăt mici chestii, pentru că sunt foarte încântată și eu. Să nu mă întrebați detalii, mobila este făcută toată la comandă, iar designul este făcut tot de o echipă. Ușile astea le ador, sunt din furnir. Bucătăria nu este gata, mai vin lucruri. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scară. În grădină este deja plantat un copac.”, a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Citește continuarea AICI

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel