Vlăduța Lupău, acuzată că dă țepe. Ce gest uluitor a făcut artista: "Sperăm să înțelegeți gravitatea acestei situații "

Data publicării:
Vlăduța Lupău, sursa instagram
Descriere foto: Vlăduța Lupău, sursa instagram

Vlăduța Lupău a luat o decizie radicală, care i-a enervat la culme pe organizatorii unui eveniment. Artista a fost acuzată că dă țepe.

Vlăduța Lupău a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista face față cu greu solicitărilor pentru evenimente. Chiar în prag de sărbători, vedeta a fost implicată într-un scandal de proporții și acuzat că dă țepe. Totul a pornit după ce Vlăduța Lupău a anulat un concert din Londra, pe care românii de acolo îl așteptau cu nerăbdare. Acest lucru i-a înfuriat la culme pe organizatori, dar și pe cei care își luaseră bilet să o vadă pe artistă. 

Cântăreața a anunțat pe rețelele de socializare că a anulat spectacolul din cauza numărului crescu de cazuri de infectări cu coronavirus. De asemenea, Vlăduța Lupău a precizat că va reprograma spectacolul și că sănătatea este pe primul loc. 

 

”Am luat această decizie de ULTIM MOMENT având în vedere numărul FOARTE MARE de infectări cu COVID-19 din ultimele 48 de ore, aproximativ 170.000 de cazuri pe teritoriul Marii Britanii.

Sperăm să înțelegeți și dvs. gravitatea acestei situații și să vă gândiți că nu punem banul pe primul loc nici noi și nici organizatorii, în detrimentul sănătății!

Așteptăm zile bune și vă promitem că ne vom revedea cu dumneavoastră! Sărbători binecuvântate și cu sănătate!”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Facebook.

 

Care a fost reacția organizatorilor

 

Organizatorii spectacolului din Londra au fost extrem de dezamăgiți de atitudinea artistei și au acuzat-o pe aceasta că dă țepe. 

”Cu mare regret vă anunțăm că Vlăduța Lupău nu dorește să își respecte promisiunea avută chiar până ieri, 16 Decembrie.

Din păcate, artista a considerat ca fiind un gest normal să ne anunțe cu doar două zile înainte de eveniment că NU DOREȘTE să participe la această petrecere.

Suntem extrem de dezamăgiți de lipsa de profesionalism și respect față de noi, organizatorii și față de voi, prietenii noștri.

Dezamăgiți de decizia personală a Vlăduței Lupău, care refuză să își respecte promisiunea față de noi toți, ne-am văzut datori față de voi să ne reorganizăm în doar câteva ore!”, au declarat organizatorii.

 

 

Și fanii artistei s-au revoltat în urma deciziei luate de către aceasta: 

”Vom reprograma! Nu am dat și nu vom da tepe! De ce nu mergeți dumneavoastră sau nu trimiteți pe cineva din familie dacă vă este totuna?”, a răspuns Vlăduța Lupău.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel