Vlăduța Lupău a răbufnit după ce a fost declarată moartă pe TIKTOK. Artista a tras un semnal de alarmă: „Îmi e scârbă”

Data publicării:
Vlăduța Lupău, sursa instagram
Descriere foto: Vlăduța Lupău, sursa instagram

Vlăduța Lupău a avut parte de un șoc, după ce a fost declarată moartă pe TIKTOK. Artista a tras și un semnal de alarmă. 

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, cântăreața a răbufnit pe instagram, acolo unde le-a povestit fanilor că a avut parte de un șoc, după ce a aflat că a fost declarată moartă pe tiktok.  Vlăduța Lupău a mărturisit că nu i-a venit să creadă când a văzut  anunțul fals distribuit de mai mulți abonați.

 

Postările au ajuns chiar și la rudele artistei, care au ținut să o anunțe imediat pe aceasta. La scurt timp, vedeta a răbufnit și a transmis un mesaj dur celor care recurg la asemenea gesturi.

 

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil.

Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir”, a transmis Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

 

Vedeta s-a arătat scârbită de tot ce se întâmplă acum pe rețelele de socializare și de toate informațiile false care apar acum doar pentru a face niște vizualizări.

 

„Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă”, a încheiat Vlăduța Lupău.

 

 

Vlăduța Lupău a intrat în comă în urma unui accident rutier pe când era doar o adolescentă

 

Vlăduța Lupău a fost la un pas de a-și pierde viață pe când era în clasa a XI-a. Vedeta mergea pe jos de la școală spre casă, când un șofer a adormit la volan și a intrat cu mașina în ea și fratele ei. Vedeta a fost grav rănită și a intrat în comă. 


„Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae”, a spus Vlăduța Lupău în cadrul emisiunii „La Măruță”. 


Vedeta spune că fratele ei a trăit un șoc atunci când a vazut-o la pâmănt, iar părinții ei au trecut cu greu peste acea încercare grea. Vedeta spune că atunci când s-a trezit din comă nu știa ce vârstă are. 


„Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice”, a adăugat vedeta. 

 

Familia arrtistei l-a dat în judecată la acea vreme pe șoferul care a cauzat nefericitul incident, dar la un an de zile, acesta a murit tot din cauza unui accident de mașină, iar procesul s-a închis. 

 

„Șoferul de atunci a adormit la volan. Era un fel de curier. Venea dinspre Oradea și mergea spre Cluj. A adormit pentru că a condus foarte mult timp și era și bolnav de diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, pentru că poliția așa ne zisese. Și vecinul nostru avusese multe probleme cu coloana. Procesul începuse, iar după un an ne-a sunat avocatul și ne-a zis că procesul se oprește pentru că respectivul șofer a murit tot într-un accident de mașină, tot adormit la volan”, a mai spus Vlăduța Lupău. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel