Vlăduța Lupău a fost externată din spital. Imagini emoționante cu proaspăta mămică: "Start viață nouă”

Data publicării:

Vlăduța Lupău a fost externată din metarnitate, după ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. 

Vlăduța Lupău a adus pe lume pe 6 august un băiețel perfect sănătos. Vestea cea mare a fost dată chiar de celebra artistă pe pagina personală de Instagram, unde a postat și primele fotografii de la fericitul eveniment. Artista radiază de fericire și a ales să îi transmită copilului ei cele mai profunde gânduri printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare. Aceasta a dezvăluit, de asemenea, și care este numele special pe care l-a ales pentru bebeluș.

”Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea!  Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale! Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate, iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli, însă întotdeauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întodteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume! O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întotdeauna și pentru totdeauna!”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate

Artista radiază de fericire după ce a devenit mămică pentru prima dată. Astăzi, Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate și a ajuns acasă cu micuțul ei.

''E timpul să plecăm acasă. Abia am așteptat și de astăzi începem o nouă etapă. Sunt convinsă că va fi foarte frumos. Eu m-am pregătit așa ca o mămică să nu-l fac de rușine când plecăm.'', a declarat Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Care este numele special ales de artistă

Vlăduța Lupău și partenerul ei au ales un nume foarte special pentru micuțul ce abia a venit pe lume: Iair Rus. Băiețelul a primit nota 10 la naștere și a cântărit 3,200 kg. Vedeta a adus pe lume primul ei copil prin cezariană.

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini până acum, când i s-a pus un diagnostic crunt: endometrioză. Boala a fost însă descoperită într-un stadiu incipient, iar tratamentele au ajutat-o pe artistă să poată rămâne din nou însărcinată. Tocmai din acest motiv, bebelușul pe care aceasta abia l-a adus pe lume este unul foarte dorit și așteptat de părinții săi.

„Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult… De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită! Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!” Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC!”, a continuat aceasta.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel