Vlăduța Lupău a dezvăluit motivul pentru care a ajuns la spital. Ce le-a transmis artista fanilor: ”Unele povești trebuie să rămână nespuse”/ FOTO

Data publicării:
Vlăduța Lupău, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vlăduța Lupău, sursa foto Instagram

Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor  adevăratul motiv pentru care a ajuns pe patul de spital.

Recent, Vlăduța Lupău și-a îngrijorat fanii, după ce le-a arătat că a ajuns la spital. Aceasta s-a fotografiat cu o branulă pe mână. Artista nu a dat prea multe detalii despre starea ei de sănătate, însă fanii au asaltat-o cu sute de mesaje în care și-au exprimat gândurile de bine vizavi de starea de sănătatea a acesteia.

În urmă cu puțin timp, Vlăduța Lupău a postat o fotografie în care apare  cu un buchet imens de flori în mână și în dreptul căreia a împărtășit câteva gânduri de-ale ei care să îi liniștească pe urmăritori.

Vlăduța Lupău nu a vrut să dea prea multe detalii legate de starea ei de sănătate. Aceasta a mărturisit că nu este vorba de operații estetice, așa cum s-a speculat în mediul online. Vedeta le-a dezvăluit fanilor că în ultimele patru luni a suferit două operații chirurgicale și că acum se simte din ce în ce mai bine.

”Vreau doar să va mulțumesc pentru mesaje și să vă spun că în spatele fiecărui artist/persoană publică ... stă un om. Și unele povești trebuie să rămână nespuse... nu totul este pentru vizualizări și rating!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel